Hajde sada bez foliranja molim
Devojke , od cega se najvise napalite? sta vas tera da drhtite? Znam ja da ste sve pomalo pervezne , ali me zanima koliko? 8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Sta me pali...???
Mozak, naravno... :wink:
Gazdarice, sto posto si u pravu. Ako tip nema kliker, dzaba sve. Ujedno mozak je najjaca erogena zona. Odatle dolaze sve one slatke stvari koje se kasnije pretvore u delo. Slazes se?Gazdarica:Eh, nista novo... Obicno kad na ovakvo pitanje odgovorim sa "mozak" nadje se neko da pita da li je u pitanju svinjski i sl...
Mozak je definitivno najprivlacniji dio na muskarcu (za mene), a i najvazniji sexualni organ...
Hebes lijepu fasadu, hebes pare i polozaj, ako nema odgovarajuci mozak...
Pozdrav i za tebe dejo...
Mene pale nemoguće situacije,javna mjesta, zabranjeno, malo me hlade montirane sitacije.Druna:Shto se mene tice sve shto ga ima u izobilju: od mozga nanize, a sve to zacinjeno sosom od perverznih reci :wink:
To je toGosca:Gazdarice, sto posto si u pravu. Ako tip nema kliker, dzaba sve. Ujedno mozak je najjaca erogena zona. Odatle dolaze sve one slatke stvari koje se kasnije pretvore u delo. Slazes se?Gazdarica:Eh, nista novo... Obicno kad na ovakvo pitanje odgovorim sa "mozak" nadje se neko da pita da li je u pitanju svinjski i sl...
Mozak je definitivno najprivlacniji dio na muskarcu (za mene), a i najvazniji sexualni organ...
Hebes lijepu fasadu, hebes pare i polozaj, ako nema odgovarajuci mozak...
Pozdrav i za tebe dejo...![]()
well, napalim se ludo nekom vrstom igre rečima, erotske poruke između redova sa sakrivenim slučajnim dodirima u prolazu, a u samom činu obori me s nogu njegov snažan muški zagrljaj ispračen nekim nežnim šaputanjem ... još ako on pogodi pravi trenutak ughhhNikol@:Hajde sada bez foliranja molimDevojke , od cega se najvise napalite? sta vas tera da drhtite? Znam ja da ste sve pomalo pervezne , ali me zanima koliko? 8)
blondi:well, napalim se ludo nekom vrstom igre rečima, erotske poruke između redova sa sakrivenim slučajnim dodirima u prolazu, a u samom činu obori me s nogu njegov snažan muški zagrljaj ispračen nekim nežnim šaputanjem ... još ako on pogodi pravi trenutak ughhhNikol@:Hajde sada bez foliranja molimDevojke , od cega se najvise napalite? sta vas tera da drhtite? Znam ja da ste sve pomalo pervezne , ali me zanima koliko? 8)
ops: ... strast i nežnost - ma prava kombinacija 8)
Nikol@:Hajde sada bez foliranja molimDevojke , od cega se najvise napalite? sta vas tera da drhtite? Znam ja da ste sve pomalo pervezne , ali me zanima koliko? 8)
Nikol@:Hajde sada bez foliranja molimDevojke , od cega se najvise napalite? sta vas tera da drhtite? Znam ja da ste sve pomalo pervezne , ali me zanima koliko? 8)