Шта вас највише нервира у саобраћају

Mene nervira ova ludačka gužva po beogradu i na prilazima iako su napravili javnu zaobilaznicu. Prosto gazela ne radi od 11 pre podne do 8 uveče.
Обилазница није још направљена. Неки делови, истина, постоје, али тек крајем ове године (ако добро пратим) ће коначно завршити недостајући део, од Ибарске до Бубањ Потока.

Ma bice guzva i kad se zavrsi obilaznica, jer 99% automobila koji prave guzvu voze ljudi koji se vracaju sa poslova, najcesce sa Novog Beograda u stari deo grada....
Нема везе... Да за почетак странце склонимо из средишта града па ћемо после да гледамо шта даље.
Нисам видео никакву процену о утицају странаца на саобраћај у шпицу. Јасно је да ће помоћи, али не знамо колико.

Auuu koji neradnici! U hrvatskoj je obilaznica zagreba napravljena još pre 20 godina!
Е... па неки овде изгледа не желе да дирају вођино дело... Тито је отворио аутопут кроз Београд (Газелу, Мостарску петњу, чак и тунел испод Теразија - све у једној прилици) крајем 1970.

Šta me nervira? Šlepovanje trole na avalskom putu u 7 uveče 20 na sat!

IMG_20220207_202212.jpg

Obratite i pažnju na farove kako dobro svetle, original filips h4 prva ugradnja :super:

Zalete se juce lik ,ispred mene se jedva zaustavi iza krivine kod lidla,na sve strane kola i kamion izmedju nas,ja pokaza rukama polako uspori kad on opsova majku i nastavi da se kurci,otvorim prozor i pljunem ga,kad se sabere nije mi milo sto sam to uradio ali se mora stati na put kurcenju,dosao on posle da se obracunamo,kaze nije reko iebem ti mater nego iebem mu mater,vazi,kad je vido da mi je majka umrla i da bih ga zubima raskomadao iako je mozda jaci,ok rukovali se izvinili jedno drugom ali neprijatno sve to i uvek se nadju budale da truju dan

Beogradski saobracaj je mesto gde covek najlakse moze da prsne i pretvori se u gnevnog, besnog, bezobraznog govnara....
Pa vidi ako ne odmahnes rukom i povuces se onda su obe strane govnari,nego smo svi postali asocijalni pa ne mozes da udjes ni sa kim u pricu o normalnom zivotu i da se neko ne pravi pametan,pa onda na ruzne nacine jedino mogu da prozbore s nekim i nahrane ego

Pa vidi ako ne odmahnes rukom i povuces se onda su obe strane govnari,nego smo svi postali asocijalni pa ne mozes da udjes ni sa kim u pricu o normalnom zivotu i da se neko ne pravi pametan,pa onda na ruzne nacine jedino mogu da prozbore s nekim i nahrane ego
Ma jeste, al generalno mnogo je nervoze u gradu, najvise u saobracaju. Prenatrpan je grad automobilima, svi zure, a svi sebicni i vlada odsustvo empatije za druge, tako da se non-stop desavaju konfliktne situacije. I ja upadam povremeno u ta neka urlanja, psovanje, napusavanje sa ljudima u saobracaju, al nekako posle kad se sve to stisa i slegne se osecam bezveze sto sam dozvolio da me to povuce i postanem deo tog sveobuhvatnog ludila...

Back