Mileta iz Talesa
Domaćin
- Poruka
- 3.862
Gde si se ovo snimala .Jel znaš kako pešaci prelaze? Kao da su manekeni, a pešački prelaz pista.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si se ovo snimala .Jel znaš kako pešaci prelaze? Kao da su manekeni, a pešački prelaz pista.
![]()
Zašto žuto svetlo posle crvenog ne traje fiksno u celoj Srbiji barem 5 sekundi da imaš dovoljno vremena da se pripremiš i upališ auto ( pričamo o ekologiji i izduvnim gasovima na raskrsnicama i gradu sa semaforima ) .
Takodje i upozoravajuće žuto posle zelenog , a ne da gataš kad će crveno i da vas snimi kamera .
Za mene jeste , imam brze reflekse , prikočim a iza niko ne drži rastojanje .Krucijalni problem u Srbiji inace
Ptoblem od krucijalnog znacaja da.
Nem Maria
Za mene jeste , imam brze reflekse , prikočim a iza niko ne drži rastojanje .
Dobro si napomenula da se uvede obavezno rastojanje u gradu barem 10 metara plus na otvorenom putu od 50 metara a ne da mi od njihovih farova zaslepljuju retrovizore .
I da vozla pod "pratnjom " ne mogu da prelaze duple pune linije i seku krivine , kao i da voze svojom saobraćajnom trakom .
Jel znaš kako pešaci prelaze? Kao da su manekeni, a pešački prelaz pista.
![]()
jos kad stave slusalice na usi postaju gluvi manekeni
Samo još da kažem ovo , samo ono , tako je to forum
Najavljen je novi zakon o saobraćaju .
Da damo sugestuje šta bi bilo bolje , šta realnije , kakvo je trenutno stanje i šta možda nije sasvim dobro .
Nema šta da zveraš u mobilni i prelaziš ulicu. Tako i završiš jbg.Treba li pešak zakonski da zastane odredjeni period pre prelaska ulice ( puta) ili mora da vozač baca graške da li će svaka osoba koja se nalazi na trotoaru odlučiti za iznenadni prekazak ulice .
Isto važi i za pešačke prelaze , jer , dešavalo se i ja , gledam u mobilni i prelazim ulicu bez da zastanem ili zvirnem levo desno .
Ovo " zakonski " se ne bi moglo odnositi na decu .Neki tehnički sistem bi ti trebao da se izmisli .
Dešavalo se da se deca ili djaci zaigraju , pojure jedan drugog i pravac na ulicu .
Sačekaš par godina pa uzmeš zakon u svoje ruke nema druge.Ja jos nisam cuo da u nekoj Stranoj Drzavi postoji kao u Srbiji sto je moguce da ako imas neki neplacen racun recimo za internet,telefon ili elektricnu energiju mogu da te vrate sa granice.
Pre neki dan sam procitao na Grcka info kako su nekom coveku sa dvoje male dece i suprugom koji je posao na Odmor za Grcku oduzeli automobil na nasoj granici za neki dug od 4000 dinara koji nije bio platio za internet.Deca se uznemirila pocela da placu,proveli celu noc na granici da bi odmah ujutru covek pozvao nekog svog prijatelja kuci da ide i odnese taj novac i da odmah uplati.Onda se cekalo sledeceg dana do 14h da stigne odobrenje od sudije da je dug izmiren i da coveku moze da se vrati automobil.
Nevidjena glupost kakvu moze samo nas Srpski zakon da napravi.
Znaci covek je isao na sud po tuzbi interMet provajdera, dobio resenje da mora da plati racun i sigurno i dodatne troskove ali se pravio lud po sistemu "ko ih yebe" te doziveo iznenadjenje kada su mu stavili shapu na imovinu. Ybt, koji apsolutni bolid moras da budes da se tako ponasas. Na kraju ga spavanje u Tabanovcima ili Prohoru Pcinjskom kostalo 4 puta vise od tog neplacenog racuna za interMet.Ja jos nisam cuo da u nekoj Stranoj Drzavi postoji kao u Srbiji sto je moguce da ako imas neki neplacen racun recimo za internet,telefon ili elektricnu energiju mogu da te vrate sa granice.
Pre neki dan sam procitao na Grcka info kako su nekom coveku sa dvoje male dece i suprugom koji je posao na Odmor za Grcku oduzeli automobil na nasoj granici za neki dug od 4000 dinara koji nije bio platio za internet.Deca se uznemirila pocela da placu,proveli celu noc na granici da bi odmah ujutru covek pozvao nekog svog prijatelja kuci da ide i odnese taj novac i da odmah uplati.Onda se cekalo sledeceg dana do 14h da stigne odobrenje od sudije da je dug izmiren i da coveku moze da se vrati automobil.
Nevidjena glupost kakvu moze samo nas Srpski zakon da napravi.