vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
treba da je iskren,opusten,spontan,nasmejan,da me mazi i pazi i tada cu mu skinuti zvezde sa neba 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vendi9:Da ne naseda na moje provokacije, da se smeje mojim glupostima (naravno ne ironicno), da ne "udara" na moje detinjarije, da mi ne vraca istom merom vec da me pusti....e onda ce da me izuje skroz!
Pa sta vam rade kade lad vas ne ceskaju masiraju....Vama bas malo treba al ste vi skromne 8)peach:panikice,jos ako padne i krecenje i ciscenje pepeljara-ihaaaj!don't panic:Uuuuh!!! Može i češkanje...gigule:masažom leđa... duuugo i nežno...
![]()
:wink: :wink: :wink:
vecavestica:treba da je iskren,opusten,spontan,nasmejan,da me mazi i pazi i tada cu mu skinuti zvezde sa neba![]()
ti bi to hteo da budes MOJ muskarac???a?? :wink:Pop Relja:vecavestica:treba da je iskren,opusten,spontan,nasmejan,da me mazi i pazi i tada cu mu skinuti zvezde sa neba![]()
Doneću ti merdevine!![]()
cLick - OR - Die:Vendi9:Da ne naseda na moje provokacije, da se smeje mojim glupostima (naravno ne ironicno), da ne "udara" na moje detinjarije, da mi ne vraca istom merom vec da me pusti....e onda ce da me izuje skroz!
..evo zami$ljam tvog dragog... ugojeni retard i flegma![]()
i da bude lepDevilishgirl:da bude ..rob
e,vendi,u potpunosti se slazem s tobom! :wink:Vendi9:cLick - OR - Die:Vendi9:Da ne naseda na moje provokacije, da se smeje mojim glupostima (naravno ne ironicno), da ne "udara" na moje detinjarije, da mi ne vraca istom merom vec da me pusti....e onda ce da me izuje skroz!
??? Kakva glupost! Pre svega, nisu svi flegma tipovi retardi. Muskarac koji je smiren i stalozen je tri puta sigurniji od sebe nego ovi drugi. Meni su bas do bola smesni frajeri koji skacu na prvu loptu i koji se pale ko hepo kockice!
peach:Vendi9:cLick - OR - Die:Vendi9:Da ne naseda na moje provokacije, da se smeje mojim glupostima (naravno ne ironicno), da ne "udara" na moje detinjarije, da mi ne vraca istom merom vec da me pusti....e onda ce da me izuje skroz!
??? Kakva glupost! Pre svega, nisu svi flegma tipovi retardi. Muskarac koji je smiren i stalozen je tri puta sigurniji od sebe nego ovi drugi. Meni su bas do bola smesni frajeri koji skacu na prvu loptu i koji se pale ko hepo kockice!
e,vendi,u potpunosti se slazem s tobom! :wink:
meni su bas simpa flegmatcini tipovi zato sto sam sama ponekad neuroticna,pa deluju sedativno na mene.i da da primetim:a sta fali bucama
ops: ? /me like pivski stomacic 8)
a retarde ostavljamo clicku! :x
Vendi9:DOGOVORENO!peach:e,vendi,u potpunosti se slazem s tobom! :wink:Vendi9:??? Kakva glupost! Pre svega, nisu svi flegma tipovi retardi. Muskarac koji je smiren i stalozen je tri puta sigurniji od sebe nego ovi drugi. Meni su bas do bola smesni frajeri koji skacu na prvu loptu i koji se pale ko hepo kockice!cLick - OR - Die:..evo zami$ljam tvog dragog... ugojeni retard i flegmaVendi9:Da ne naseda na moje provokacije, da se smeje mojim glupostima (naravno ne ironicno), da ne "udara" na moje detinjarije, da mi ne vraca istom merom vec da me pusti....e onda ce da me izuje skroz!![]()
meni su bas simpa flegmatcini tipovi zato sto sam sama ponekad neuroticna,pa deluju sedativno na mene.i da da primetim:a sta fali bucama
ops: ? /me like pivski stomacic 8)
a retarde ostavljamo clicku! :x
Isti stos pali i kod meneVendi9:Da ne naseda na moje provokacije, da se smeje mojim glupostima (naravno ne ironicno), da ne "udara" na moje detinjarije, da mi ne vraca istom merom vec da me pusti....e onda ce da me izuje skroz!