gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
U narednim godinama se očekuje da od te mikronske čestice nastane veliki prasak od čega će nastati mnogo veći mozak...pa smo ga onda nadrljali...
ne sudi da ti ne presudim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U narednim godinama se očekuje da od te mikronske čestice nastane veliki prasak od čega će nastati mnogo veći mozak...pa smo ga onda nadrljali...

Gde sam napisao da su nevenici majmuni? Za tim nema potrebe, za to se pobrinula teorija evolucije.![]()

рекао сам да ме нећеш размемети.
Imitatio Christi ништа не вреди, вреди само Христос. зато се човек не спашава кроз опонашање узора, него кроз Узор (Христа).
узоре и законе је имао у Старом Завету. Јевреји их и данас следе и поштују.
Relativno si nova ovde... Ovi lutajući cirkusi češće dođu...pa se mi vernici malo zabavljamo sa majmunima i ostalim životinjama koje dođu u šator...to je čisto rekreativno...ništa zlonamerno...
Pa nije sad da je to za mene neka uvreda....kako za koga....zavisi kakav utisak ostaviš....Neko je naivan pa prihvati evoluciju, a neko to radi zbog interesa...
nešu...
Nema ništa, mrak. Bum! svetlo! Op, zemlja. Eto čoveka od blata, krk rebro, eto i žene. Zmija koja govori, čarobno drvo, i njesra. Ma da im ***** ja mater, ima sve da ih pobijem. Ajde vi u barku. Nikad više neću da vas pobijem. Dosadno! Satan, my man, ajde syebi onog Jova pa da se zabavljamo. No problemo.Nema seksa. Vidi, ćale i dve ćerke! Ajmo malo.Nećete, odvratno vam? Evo alkohol, kamera ide. Ojha! Hm, vidi, sve po starom, ali rek'o da neću da ih pobijem. Ček, ček...aha! Da se pojavim u obliku svog sina, pa će ga ubijem, da im oprostim grehe, ali ću ipak da ih pobijem, odnosno poslaću njega, ja obeć'o da neću. Al sam ih zayebo, hee-hee.
Nisu naivni koji veruju u gore navedeno?
Nema ništa, mrak. Bum! svetlo! Op, zemlja. Eto čoveka od blata, krk rebro, eto i žene. Zmija koja govori, čarobno drvo, i njesra. Ma da im ***** ja mater, ima sve da ih pobijem. Ajde vi u barku. Nikad više neću da vas pobijem. Dosadno! Satan, my man, ajde syebi onog Jova pa da se zabavljamo. No problemo.Nema seksa. Vidi, ćale i dve ćerke! Ajmo malo.Nećete, odvratno vam? Evo alkohol, kamera ide. Ojha! Hm, vidi, sve po starom, ali rek'o da neću da ih pobijem. Ček, ček...aha! Da se pojavim u obliku svog sina, pa će ga ubijem, da im oprostim grehe, ali ću ipak da ih pobijem, odnosno poslaću njega, ja obeć'o da neću. Al sam ih zayebo, hee-hee.

"Koji je veran u malom i u mnogom je veran; a ko je neveran u malom i u mnogom je neveran."
браво!
каква драма![]()
a ondak neko ovo slozhi lol aham...

Postoje interesantni eksperimenti u vezi sa konformizmom.
Subjektima se daje da porede dužinu nekih linija na papiru. U grupi ispitanika samo jedan je subjekt, a ostali su saradnici eksperimentatora.
Kada se saradnici eksperimentatora svi redom izjasne da je određena linija duža, mada je uočljivo kraća, naivni subjekt redovno se priklanja miljenju većine, mada i sam vidi da svi greše.
Onda se ne treba čuditi kada čovek počne da veruje u zmiju koja govori sa drveta znanja.
Nije, više liči na commedia dell'arte, ali opet je sasvim besmisleno.
не волим драме које имају смисао/поенту.

lol pazi koji hejt on je crv jer je iz paracinaмали црв из Параћина што се ложи да је бунтовник с разлогом, а давно га прошао пубертет
иако је остао на том узрасту- и физички и интелектуално.
не волим драме које имају смисао/поенту.
Preporuka: Beket, "Čekajući Godoa"![]()

Zato ti se i sviđa biblija.

Ne radi se o ljudima siromašnim duhom, nego o većini ljudi.Ne treba se čuditi, jer su ljudi siromašnog duha naivni, ali to ne znači da ih ta naivnost čini lošim ljudima, što je mnogo važnije od toga da li, poput malog deteta, veruje u nekakvu bajku ili ne veruje.
Uzgred, nije suština rečenog da zmija govori poput čoveka.
A naivni ljudi mogu pokazati monstruoznost ako su dobro dirigovani.
Suština je da bog broji dlake ljudima po glavama i broj unosi u inventar.
Nije to ništa prema onome kako bi se sa tobom zabavljali roditelji kojima bi izložio svoje stavove o bolnicama i deci.
Viš koliko ima materijala...moš da ga prikazuješ i u svoju korist, i protiv svoje koristi....ali trebamo biti realni i prihvatiti onakav kontekst kakav mu je dodeljen.Nema ništa, mrak. Bum! svetlo! Op, zemlja. Eto čoveka od blata, krk rebro, eto i žene. Zmija koja govori, čarobno drvo, i njesra. Ma da im ***** ja mater, ima sve da ih pobijem. Ajde vi u barku. Nikad više neću da vas pobijem. Dosadno! Satan, my man, ajde syebi onog Jova pa da se zabavljamo. No problemo.Nema seksa. Vidi, ćale i dve ćerke! Ajmo malo.Nećete, odvratno vam? Evo alkohol, kamera ide. Ojha! Hm, vidi, sve po starom, ali rek'o da neću da ih pobijem. Ček, ček...aha! Da se pojavim u obliku svog sina, pa će ga ubijem, da im oprostim grehe, ali ću ipak da ih pobijem, odnosno poslaću njega, ja obeć'o da neću. Al sam ih zayebo, hee-hee.

Šta nije tačno što sam rekao vezano za bolnice? :