Šta vas je danas oduševilo?

Bar jedna manje na ulici, ovo je užas šta se dešava i koliko su ljudi NEODGOVORNI, gradovi nam postaje đubrišta...:neutral:
Tema...Savršena kafa koju sam napravio...Jednom u mesec dana pogodiš baš sve sastojke u pravoj meri i onda sa iznenađenjem uživaš:cool::heart:

Hrvati

imala sam ostecenu novcanicu od 100kuna koju bas nigde kod nas nisam mogla zameniti
htela sam uredno, kao vrednosno pismo da posaljem u trezor hrvatske narodne banke da bi mi zamenili ali su mi u nasoj posti rekli da ne mogu poslati, i ne postoji nacin da posaljem tu novcanicu...
izneerviram se koliko kaskamo za svima, kupim obicno pismo sa markom za hrvatsku, stavim novcanicu kamufliranu sa obicnim papirom (da se ne providi kroz koverat), i ubacim u sanduce...
posle 10-tak dana mi stize vrednosno pismo od njih, a unutra glanc nova novcanica.

mada, mi smo lideri u regionu:lol:

Hrvati

imala sam ostecenu novcanicu od 100kuna koju bas nigde kod nas nisam mogla zameniti
htela sam uredno, kao vrednosno pismo da posaljem u trezor hrvatske narodne banke da bi mi zamenili ali su mi u nasoj posti rekli da ne mogu poslati, i ne postoji nacin da posaljem tu novcanicu...
izneerviram se koliko kaskamo za svima, kupim obicno pismo sa markom za hrvatsku, stavim novcanicu kamufliranu sa obicnim papirom (da se ne providi kroz koverat), i ubacim u sanduce...
posle 10-tak dana mi stize vrednosno pismo od njih, a unutra glanc nova novcanica.

mada, mi smo lideri u regionu:lol:

Kaskamo zato što je zabranjeno da se šalje novac u kovertama? Zanimljiv stav.

od njih i fizicko lice moze da posalje novac u koverti-kao vrednosno pismo (prodala sam preko limunda kinder igrackice, i dobila evre u koverti, i to cak metalne)
kaskamo u svemu, bas u svemu.

@tema
obradovala me drzava jer je danas uplatila milostinju tj.pomoc na racune penzionera
ko to kaže ? Meni nije leglo na račun koji koristim a to je račun penzionera.

Back