Moja sarma, mmmmm 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan mnogo dobar frajer ali sve komplet pojava od izgleda do drzanja,ponasanja.....au lave!
Jedan mnogo dobar frajer ali sve komplet pojava od izgleda do drzanja,ponasanja.....au lave!
Prijatelj je u pitanju tj verujem da cemo se lepo slagati.Za takve savrsene se uvek na kraju ispostavi da su gejevi.
Ozenjen je ne boj se za meneZa mnoge žene su ''gejevi'' oni koji ih ne ''siluju'' na prvom sastanku![]()
Zeno da si ga videla ne bi ti bilo dobro!Verujem da je Malenano1 umela da osacuje!![]()
Figaro, konacno ga skontah, opekla sam prste i ostalo malo ali su do jaja i lokne i talasi!
Imam jednog poznanika koji Evre zove ''Jevreji''...Odusevio me clanak u Blicu, sa 10 istorijskih dogadjaja koji su spojili Jevreje i Srbe.
Volim Jevreje
i lepo se osecam sto je moja drzava u dobrim odnosima s njima.
Форум је стварно чудо! Одушевило ме то што сам ладно контактирала особу коју само с форума знам, звала је да дође да замени једну моју колегиницу која је на боловању, и форумашица се појавила, у свом форумашком сјају!
Једино што нам се обема омакло да се пред колегама једна другој обраћамо форумским ником, пошто нисмо још попамтиле како се која зове![]()
Odusevio me clanak u Blicu, sa 10 istorijskih dogadjaja koji su spojili Jevreje i Srbe.
Volim Jevreje
i lepo se osecam sto je moja drzava u dobrim odnosima s njima.