Šta vas je danas oduševilo?

Ortakove koleginice iz firme. :ok: Ja tunjavijeg coveka, a kvalitetnih koleginica, ljudi moji. Znaci nakupio ih je pet, sest dok smo prozujali gradom, valjda zbog ovih svetaca imaju slobodnog vremena za setnju i soping, i svaka valja, i sa svakom ******i, tju tju, tju tju, nikad ih docekati da se istorocu, k'o da se bog zna od kad nisu videli, a koliko do pre neki dan su dirincili u istoj smeni, kapiram da ih liberalni kapitalisti toliko mamuzaju da u firmi ne stizu ni da prozbore koju ljudsku.

Sve po spisku eno krvav mu je nos,a ja se pravim luda i ubacila u kucu kod nas ovog naseg siledziju,a sa psom neka komsije vide sta ce.
heheheh

cat_in_japan_cat_on_street_02_by_iguru71-d41demg-480x330.jpg

On je ova "rasa" ako me razumes.

(slika je sa neta nije njegova slika)

Лепо. Мене је одушевила Снежна Сова коју сам видео прошле године на Северном полу у Русији.. овако одокативно распон крила је био преко метар ако не и до метар и по. Прелепа птица којој екстремни минуси не могу ништа.

Лепо. Мене је одушевила Снежна Сова коју сам видео прошле године на Северном полу у Русији.. овако одокативно распон крила је био преко метар ако не и до метар и по. Прелепа птица којој екстремни минуси не могу ништа.

Eh, obozavam sove, pogotovo Snezne sove... Volim i da ih cujem nocu kako hucu pored nase kuce :) a love i miseve pa su korisne

Back