Šta vas je danas iznerviralo?

1. Na jednom drugom forumu su me banovali na mesec dana pod izgovorom da "Pišeš kratke postove od rečenicu dve ":eek:

2. "Pa šta, možda je to moj stil pisanja, što je to problem ??? "

3. Naravno, posebna priča su admini tog foruma. Ima neka reputacija plus i minus. Ja sam poslednji put kad sam gledao imao 5.pluseva i 60.minusa na 33.posta

4. To je Zvezdaški forum "Pa m... dajete mi minuse ko da sam Partizanovac na Zvezdinom forumu, a ne navijač Zvezde od rodjenja ":dash:

5. Banovan sam na mesec dana, i tim banovanjima teraju ljude sa foruma.

6. Iznerviran sam, digli su mi pritisak, možda sutra neću govoriti tako ali "Pa napraviću milion i jedan profil ako treba. Ne, nema tog zakona koji može od Zvezde i tog foruma da me otera, kako slično tome pesma kaže "

1. Na jednom drugom forumu su me banovali na mesec dana pod izgovorom da "Pišeš kratke postove od rečenicu dve ":eek:

2. "Pa šta, možda je to moj stil pisanja, što je to problem ??? "

3. Naravno, posebna priča su admini tog foruma. Ima neka reputacija plus i minus. Ja sam poslednji put kad sam gledao imao 5.pluseva i 60.minusa na 33.posta

4. To je Zvezdaški forum "Pa m... dajete mi minuse ko da sam Partizanovac na Zvezdinom forumu, a ne navijač Zvezde od rodjenja ":dash:

5. Banovan sam na mesec dana, i tim banovanjima teraju ljude sa foruma.

6. Iznerviran sam, digli su mi pritisak, možda sutra neću govoriti tako ali "Pa napraviću milion i jedan profil ako treba. Ne, nema tog zakona koji može od Zvezde i tog foruma da me otera, kako slično tome pesma kaže "

Kakav gazda takav forum. :lol:

Ima medju tim navijačima stvarno loših ljudi. To sam znao i pre pisanja na tom forumu. Al konkretno na redstaru su problem admini. Oni ti daju tamo i pluseve i minuse za reputaciju (većina običnih forumaša se nebavi time) i moraš strogo da paziš dal će se ono što pišeš svideti adminima tamo.

Pazi banovao me na mesed dana je pod igovorom "Pišeš kratke postove na raznim temama...":dash: Kakve to veze ima, dal je post literalni rad ili kratak odgovor na temu:dash:

Verovatno je trebalo da me isprovociraju neka provociranja ili stavovi burazera "Ja sa njim nesedam u auto, on neume ni pertlu da zaveže "

Mene je u suštini teško isprovocirati. Mnoge reči doživljavam emotivno (to je moj problem) ali neke moje ozbiljnije reakcije se jako retko dogadjaju

Izlazimo mi juče iz auta, idemo kući-i kokotanje nekog meni poznatog ženskog glasa (dugo sam mislio da mi se smeje iza ledja jedna Ana, imao sam takav utisak i kada dodjem u svoj kraj iako je ona za mene živela u Šidu. Ja je nikad nisam video u svom kraju, a dešavalo se i dešava se da povremeno stvarno čujem neko smejanje koje me podseća na njen glas, i to me nervira)

Možda to što me je Stars izbacila iz prijatelja na ovom forumu (bila mi je prijatelj)

Iskren da budem i poslednje vreme sam se i ja pitao, kako smo ja i Stars postali prijatelji na forumu (ja sam je sigurno dodao, ali sam zaboravio nakon kojih priča sa njom)

Sad mi je mnogo krivo što sam joj poklanjao osmeh i poljupce :D :D ( u temi koju sam ja osmislio na svaštari poklonite omseh ili poljubac nekome)

Možda komentar na reputaciju koju mi je dala Ptica Kasnilica

"Možda sam ja na ovom forumu pisao neke gore stvari, neke stvari o kojima nisam trebao da pišem. Možda i dalje to činim, ali mislim da je najmanji problem to što ja pričam ono što svi znaju-da se u ovoj zemlji do posla može doći skoro jedino preko veze. Pogotovu ako si Master Menadžer kao ja, a nas Menažera bez posla ima kolko hoćeš. Navešću ti samo jedan primer. Kad sam ja bio na dodeli diploma, nas Menadžera je bilo 50, a Gradjevinaca 10, i ostalih struka je bilo ili oko 10 ili manje "

nakinđurene bečke babe sa njihovim minijaturnim kučićima
jer misle da veći psi od 200g ne bi trebalo da izlaze napolje i plaše njihova govanca
koja se keze, reže i kidišu na svakog većeg psa...čivave, pekinezeri, maltezeri i ostala malecka pogana gamad :evil:

došao sam u iskušenje da kao slučajno ispustim povodac od mog rotvajlera :roll:

Jedan komentar na reputaciji

;ожда хрешиш

Mislim da je to tako napisano jer je to neko aludiranje na neku moju gramatiku. Ta osoba je očito čula negde nešto, a taj koji joj je to rekao, nije joj rekao da je samo problem što povremeno pišem ne spojeno sa glagolom. Nije ni to uredu naravno, ali ako govorimo o problemu, onda treba tačno precizirati šta je problem, a ne generalizovati stvari.
Istina, u poslednje vreme najčešće na forumima pišem preko mobilnog (tako mi je najzgodnije) pa mobilni povremeno pobrljavi neke reči, ali neverujem da se ovde radi o tome

Poslednja izmena:

Back