Šta vas je danas iznerviralo?

Iznervirao me je juče jedan ženski glas (žensko smejanje) koje me je podsetilo na jednu Milicu iz moje osnovne. Pomislio sam "Opet počinje " Sećam se kolko me je to njeno smejanje nerviralo, i podsećalo "Smeje se ko koza ":hahaha:
Ja sam davno operisan od toga ko je ko u životu, ali ona možda ni dan danas nije. Ali nek se spustimo na taj nivo "Oboje smo master inženjeri, čak ja imam i neke kurseve uz fakultetsku diplomu (ona to sigurno nema), a da negovorimo o tome čime nam se bave roditelji, pa njihova braća i tako redom..."

Juče sam imao lep dan, i svi ovi dani dok nepočnem da radim su verovatno lepi. Mali deo utiska o jučerašnjem danu su mi pokvarili neki oko moje zgrade vičući "Ines, Ines " i to me je jako iznerviralo jer sam mislio da je meni namenjeno, mada ja nemam nikave veze sa njom, osim što ponekad oko mog stana nažalost mogu da čujem njen glas (ili glas koji je jako sličan njoj)

Iznerviralo me je, jer imam utisak da neko godinama (čak i ona) misle da se ja ložim na nju, a ja to ničim nisam pokazivao. Ako je to istina, rekao bi da ni ona ništa nije učinila da opvrgne te glasine, čak je rekao bih godinama dolivala ulje na vatru onima koji bi da ispiraju usta tudjim životima. Ona i njena tadašnja drugarica koje zamišljaju ljude, umesto da ih upoznaju kroz kroz direktne razgovore sa njima
Kad sam imao problema pre svega sa tadašnjim Tihaninim dečkom Ćurćićem ona je uz njenu najbolju drugaricu Milicu bila jedan od meni poznatih ljudi koji nisu ispali korektni prema meni tada. Govoreći njima verovatno svašta o mojim porodičnim odnosima (onako kako ona ili i ona i Milica zamišljaju stvari), a da pri tome nisu ne samo da se nisu družile nisakim od nas, nego za 5-6 godina fakulteta koliko sam ih vidjao, sam možda maksimum 2-3. puta imao prilike da pričam sa njima pričajući isključivo o tome dali se vidjaju sa nekima od naših iz osnovne škole, i o aktulenim dešavanjima na fakultetu.
Ja sam prethodnih dana bio u kontaktu sa nekoliko devojaka. Nijedna od njih nije bila crnka poput Ines, i iskren da budem od devojaka koje bi ja voleo da vidim (a imaju crnu kosu) su verovatno i dalje Sanja iz šrednje škole, i Tihana (sa kojom bi voleo nekada da se pomirim, nemoramo biti prijatelji u fejsbooku, ako to i dalje neće. Pomirio bi se i sa njenim mužom, samo da sa njom budem u korektnim odnosima. Šta je bilo-bilo je.).
I potpuno mi je nejasno otkud onda nekome oko moje terase ideja da viče Ines, Ines... Možda sam i ja to bezveze povezao sa njom, ipak živim faktički do osnovne škole, ali poznajući nju (bez obzira što se kolko znam i udala), moguće je komotno da je ona jedna od ljudi, koji bi tu oko stana da me prave magarcem. Da se u tim godinama i dalje bave tim stvarima

Poslednja izmena:
Iznervirala me je neka devojka koja se tu nešto veštački smejala oko mog stana. Neznam dal me taj glas podseća na neku Milicu ili bilo koga, ali znam da me to nervira. Ajd ako po neka devojka se glasno i smeje napolju kad izadjem, al ovo ti je da poludiš. Gde ja da se sklonim, gde ja da pobegnem iz svog stana u prizemlju kad neka od njih dodje tu oko stana i onako izveštačeno se smeje

Back