Sta vas je danas iznerviralo

To sam i ja primetio u vezi paste za zube...U stvari nije stvar u ''pogrešnoj ceni'' nego su izmešani proizvodi, pa recimo pasta koja treba da stoji levo, desno ili dole stoji ispod niže cene...Lili ima super ponudi i cene su ok, ja sam lično zadovoljan...

u Lily-ju prasak `rubel` na polici cena 323 din a na kasi 433d
reagujem, dolazi `sefica` pa kaze kasirki `naplatices cenu kao na polici`:eek:
znaci - ko primeti ok, ko ne primeti - super

uaaa lopovi

Лили не да зна бити скуп већ прескуп.. Дупло јефтинији Калгон смо купили у самоуслузи, Мерима сапун за веш, и др...

u Lily-ju prasak `rubel` na polici cena 323 din a na kasi 433d
reagujem, dolazi `sefica` pa kaze kasirki `naplatices cenu kao na polici`:eek:
znaci - ko primeti ok, ko ne primeti - super

uaaa lopovi

To su počeli da rade po Nemačkoj. Kad se pobuniš na kasi, kasirka ti kaže da je cena memorisana u kompjuteru i da ona ništa ne može da promeni - a ti ako hoćeš vrati robu. A većini je blam da se prepire, ili da ostavlja stvari na kasi, tako da prodavcima fora konstantno prolazi.

To su počeli da rade po Nemačkoj. Kad se pobuniš na kasi, kasirka ti kaže da je cena memorisana u kompjuteru i da ona ništa ne može da promeni - a ti ako hoćeš vrati robu. A većini je blam da se prepire, ili da ostavlja stvari na kasi, tako da prodavcima fora konstantno prolazi.
Zasto blam? Kome odgovara da ga deru ko magarca, pbda neka ga deru, tome i ne treba popust.

na novom zelandu, ako se nekom to desi, ima pravo da zadrzi tu robu, i plus mu daju novac-cenu tog proizvoda

Sad sam na forumu politika postavio temu sa ovim govorom Džordža Fridmena, jednog od kreatora spoljne politike SAD, čoveka koga zovu šefom CIA iz senke. Čovek sat vremena objašnjava šta USA rade zadnjih 100 godina, od WW1 do Ukrajine i Sirije.Rekoh, pošto je video videlo ukupno manje od 100000 ljudi, a bitan je i za nas, treba ga pogledati.

I onda dodje mod po imenu "đavolčić" i zaključa temu - kao fora "nepravilno postavljena" :evil:
Ovde te bar mod upozori, "postavi pitanje" ili "promeni pitanje" , pa ako ništa ne uradiš, onda zaključa.

Изнервирало ме што је локални ртв сајт променио концепцију и уместо да је као до сада давао вести из локала сад говори шта се десило у Београду или шта који политичар ради. Шерују вести из целе земље. Безвезе..

Nije to bas tako, taj posao robno materijalnog knjigovodstva i obracuna cena sam radila nekoliko godina...kad su akcije moze fino da se ustedi. Stvar je u tome da ne treba kupovati prevelike kolicine koje ce se pokvariti, vec obavljati normalnu kupovinu, dok to potrosis, taj proizvod opet bude na snizenju. Tako mozes da ustedis, u protivnom si na gubitku.

Inače ''modus operandi'' u tim lancima supermarketa je kada kada se ostvari višak u zaradi to se ne deli na ''ravne časti'' čak ni onima koji su ga ostvarili a kada nastane manjak ma u kojoj karici nabavke ili prodaje to plaćaju svi zaposleni...Trula država potpuno.

Јеси ли проверевала некад сајт Ценотека? Ако је тачан са информацијама онда би нам могао бити од користи.
Ne. Nema potrebe za tim..toliko koliko ja kupujem znam sta sam kad i koliko platila, a ni ne isplati mi se da idem s kraja na kraj Bgd-a zbog 3 ili 5 dinara. To verovatno rade viseclane porodice ili ljudi koji imaju male bebe.

Изнервирало ме што је локални ртв сајт променио концепцију и уместо да је као до сада давао вести из локала сад говори шта се десило у Београду или шта који политичар ради. Шерују вести из целе земље. Безвезе..
Da. Ja sam iz grada pored beograda koji je davno usisan u ovaj utopistički megalopolis ali i dalje osećam da nisam njegov deo, ma koliko menjali granice, zemljišne knjige...Sve vesti u zemlji su postale lokalne beogradske vesti...Mnogo užasnije nego što na prvi pogled deluje.

27431-Kokoška Profimedia_b323_850x850.jpg

Back