goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Baš zezaju nezaposlene, to je svojevrsna poruka, ako ne radiš nisi prioritet za ultra kapitalističko društvo...
Ako radiš u relativno sređenoj firmi, oni ti srede a vidim svi ostali se žale do neba...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u Lily-ju prasak `rubel` na polici cena 323 din a na kasi 433d
reagujem, dolazi `sefica` pa kaze kasirki `naplatices cenu kao na polici`
znaci - ko primeti ok, ko ne primeti - super
uaaa lopovi
u Lily-ju prasak `rubel` na polici cena 323 din a na kasi 433d
reagujem, dolazi `sefica` pa kaze kasirki `naplatices cenu kao na polici`
znaci - ko primeti ok, ko ne primeti - super
uaaa lopovi
Zasto blam? Kome odgovara da ga deru ko magarca, pbda neka ga deru, tome i ne treba popust.To su počeli da rade po Nemačkoj. Kad se pobuniš na kasi, kasirka ti kaže da je cena memorisana u kompjuteru i da ona ništa ne može da promeni - a ti ako hoćeš vrati robu. A većini je blam da se prepire, ili da ostavlja stvari na kasi, tako da prodavcima fora konstantno prolazi.
na novom zelandu, ako se nekom to desi, ima pravo da zadrzi tu robu, i plus mu daju novac-cenu tog proizvodaTo su počeli da rade po Nemačkoj. Kad se pobuniš na kasi, kasirka ti kaže da je cena memorisana u kompjuteru i da ona ništa ne može da promeni - a ti ako hoćeš vrati robu. A većini je blam da se prepire, ili da ostavlja stvari na kasi, tako da prodavcima fora konstantno prolazi.
Kad se prate akcije u Liliju fino se ustedi
Nisu svuda iste akcije da se ne zavaravamo.Акција има где хоћеш..
Nisu svuda iste akcije da se ne zavaravamo.
Ne. Nema potrebe za tim..toliko koliko ja kupujem znam sta sam kad i koliko platila, a ni ne isplati mi se da idem s kraja na kraj Bgd-a zbog 3 ili 5 dinara. To verovatno rade viseclane porodice ili ljudi koji imaju male bebe.Јеси ли проверевала некад сајт Ценотека? Ако је тачан са информацијама онда би нам могао бити од користи.
Da. Ja sam iz grada pored beograda koji je davno usisan u ovaj utopistički megalopolis ali i dalje osećam da nisam njegov deo, ma koliko menjali granice, zemljišne knjige...Sve vesti u zemlji su postale lokalne beogradske vesti...Mnogo užasnije nego što na prvi pogled deluje.Изнервирало ме што је локални ртв сајт променио концепцију и уместо да је као до сада давао вести из локала сад говори шта се десило у Београду или шта који политичар ради. Шерују вести из целе земље. Безвезе..