Sta vas je danas iznerviralo

Ja lično ne bih držao psa u stanu, možda mačku jer mislim da je to mučenje za životinju...Ja imam dvorište u kome sam većinski vlasnik ali ima još stanara i zato ne držimo psa, niti oni to mogu da urade...Da ne govorimo o dlakama koje čak i kratkodlaka sorta ostavlja a koje lete po stanu, upadaju u hranu, o vršenju nužde, lajanju usred noći koje smeta i tebi i komšijama, znam jer moj otac ima dva psa, u velikom za naše uslove stanju pa i on ima muke sa njima...Siguran sam da je tvoj pas disciplivan ali u NBGD često viđam da vrše nužda u zgradi, liftovima a niko ne sme ni da zine jer ga odmah optuže da ''mrzi životinje'' i da je '''gori od nacista'' iako su baš oni bili veliki životinjo ljubci...:cool:

Moje kuce ako mi verujete uopste ne laje, ne linja se, nema nikakav miris. Ne vrsi fizioloske potrebe cak ni na terasi, dok je moj otac bio ziv, dok sam jos imala pravo da izlazim na terasu.
Kuce je terasu smatralo delom stana.
Ja sam od onih koji vode racuna o higijeni i uzasno mi je kad vidim da neko ne pocisti za svojim psom. To ne mogu da skapiram nikada i nikako.
Mnogi vlasnici pasa koji paze na te stvari cesto popiju socne psovke upravo zbog tih drugih koji ne vode racuna.
Jer ce pre mene, neki ljudi pitati da li sam ponela kesicu za one stvari nego nekog nabildovanog momka sa pit bulom.
A ja imam malu rasu, havanezera koja ne bi prezivela dan da provede napolju.
A to sta mene ceka kad mi ona ode, to je ipak moja odluka.

6383066_700b.jpg

Nema veze tip.

Useli ga da malo prodrma situaciju u stanu, pa ga posle pedaliraj.

Neka kada primiš ne možeš tako lako da ih se rešiš, jer oni veruju u ono katoličko ''dok nas smrt ne rastavi''...Manijaka, oba pola, ima na sve strane u nebeskom narodu...
Tema...Neki prljavi klinci, u basu bacali flaše kroz vrata ostavljali konzerve iza sedišta dobacivali se otpacima morao sam da u prilično besnom nastupu upitam da li su Srbi ili ciganšture...Iako su mnogi cigani čistiji od Srba!!! Ne mogu da više da živim sa ovim prljavim bašibozukom, ne mož disati od prljavštine bilo fizičke bilo duševne...

Cekanje za zdravstvenu karticu.
Jos od marta tj. od kad su rekli da se elektronskim putem na sajtu RFZO moze videti status ZK tj. da li je napravljena ili nije - ukucavanjem LIB-a, tj. broja sa stare zdravstvene, proveravala sam jednom u nedelju dana i nista.
Padne mi mrak na oci i odem u moj Rfzo, kad tamo ljudi kao mrava...
Cekala sam dva sata, mozda i vise na red. Kada sam referentu rekla zasto sam dosla, otisao je do police i pronasao kovertu sa zdravstvenom na moje ime.
Naravno trazio mi je izvod iz MKR i ja sam morala da idem iz tih stopa do opstine i donela mu isti.
Onda mi je dao tu famoznu kovertu i vratio sva ostala dokumenta, staru ZK, LK, radnu knjizicu i ja sam mislila da sam zavrsila sa tim.
Sutradan, tj. danas sam isla do Doma zdravlja po rezultate krvi i dala tu novu ZK, medjutim nije mogla da bude ocitana.
Kada sam pitala u cemu je problem, rekli su mi da treba da prodje par dana pa da ZK profunkcionise.
Hajde da vidimo i to cudo.
Uskoro nosim te rezultate kod moje doktorke pa cu videti da li je ista proradila.
Sta nam rade, to nije humano.
A podnela sam zahtev i platila 400 dinara za novu ZK jos u novembru 2016.
Dokle ce stalno da nam traze te izvode, drzavljanstva iznova i iznova...
Izem ti takvu digitalizaciju.
Opet se sve svodi na papircine.

Poslednja izmena:

Back