Sta vas je danas iznerviralo

ok,izvini sto sam iz najbolje namere rekla da uradis bris i sto ne znam tvoju situaciju u sitna crevca
rekla sam za bris zato sto kazes da si pila lekove i nije ti bolje
ne kopaj oci odmah

ispostavilo se da si u pravu,ti izvini :heart:
radim bris grla i nosa sutra a dobila sam lekove za alergiju,i zamisli taj lek sto sam dobila leci nezeljena dejstva onog leka sto me je skoro sahranio.Ako me razumes sta hocu da kazem uzrocno posledicna veza.Inace sam je argumentovano bez psovki pokopala i videla je sa kim ima posla,i stavila sam joj do znanja da kad zavrsimo ovo prelazim kod drugog lekara.Ja svoje zdravlje nisam nasla na ulici.
Lako je tako jednim lekom izazovemo alergiju drugim lecimo istu.....
Strasno ali bas.
Vec vidim rezultate cist bris nema bakterija i nicega znam ja znanje dovoljno godina me je*u u zdrav mozak.

pa postoji mogucnost da bris bude cist i ako nije lepo uzet
ujutru nemoj nista da pijes i jedes,trudi se da gutas sto manje,idi odmah to da odradis,pa posle toga sve ostalo...
ja obicno kupim u apoteci stapic za bris pa uzmem sama(zagrebem onako bas posteno po celom grlu,pogotovo tu gde boli) cim otvorim oci ujutru,pa im samo odnesem,jer sam provalila da kad ne uradim tako,obicno bude lazno negativan

drzim ti fige
jes da se ne "mirisemo" bas al nadam se da ces resiti to sto pre

- - - - - - - - - -

Ne znam da li me iznerviralo ili rastuzilo, neka pomesana osecanja, ali danas bas nesto primecujem koliko zavisti ima u ljudima. Da li je to i ranije bilo tako ne znam, ali u poslednje vreme bas nekako dolazi do izrazaja sve vise i vise.

sad si osetljiva pa malo vise primecujes
gledaj da se ogradis sto vise i laganica

ja htela do parka pa da te zovnem,al oni oblaci mi bili sumnjivi,pa sam otisla tamo kod nas,da mogu da bezim ako krene da pljusti...kad ono nista

- - - - - - - - - -

sutra cu ici do parka,pa ako budes raspolozena,ti dodji...samo cimaj da potvrdimo

...danas sam bila kod lekara celi dan skoro....sutra u vreme kad mozes u park imam goscu...jedino u petak ako bude lepo vreme i ako me ne bude jako bolela noga :heart:
...od kad smo se videle svasta se nesto izdesavalo....ljubi te male zvrnde..:cmok:

Žene od moje braće .
Padni mi na grudi hahahahahahaha Ista prica kod mene
Ne to, nego se prepucavaju, svađaju, a ja ko tampon između njih, slušam, a ne smijem ništa reći. Aj drži stranu nekom u tom njihovom ratu. Tvrdoglave, ne bi našle neki kompromis nego svaka po svom, a preko tuđih leđa, tj leđa svojih muževa, moje braće.
Ma papci klasicni,znas kako se kaze penis bonus pax in domus.
Oni su krivi ako mene pitas,zna se da zena treba da postuje muskarca a ne da glumi pantalone a on suknju.
Jao kako toga nema kod mene i ovog mog,nije strog ono nesto ne znam,ali sto se kaze pricam samo kad me pogleda,i postovanjem njega sam zasluzila da mene postuje.
Mislim da je tako u redu,malo staromodno ali bolje i to nego moderne veze.

Back