Nista novo sto veca nemastina to vece zlo u ljudima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok,izvini sto sam iz najbolje namere rekla da uradis bris i sto ne znam tvoju situaciju u sitna crevca
rekla sam za bris zato sto kazes da si pila lekove i nije ti bolje
ne kopaj oci odmah

Ne znam da li me iznerviralo ili rastuzilo, neka pomesana osecanja, ali danas bas nesto primecujem koliko zavisti ima u ljudima. Da li je to i ranije bilo tako ne znam, ali u poslednje vreme bas nekako dolazi do izrazaja sve vise i vise.

slomile mi se 2 velike grane prepune sljiva
slomile mi se 2 velike grane prepune sljiva
ja htela do parka pa da te zovnem,al oni oblaci mi bili sumnjivi,pa sam otisla tamo kod nas,da mogu da bezim ako krene da pljusti...kad ono nista
- - - - - - - - - -
sutra cu ici do parka,pa ako budes raspolozena,ti dodji...samo cimaj da potvrdimo

ja htela do parka pa da te zovnem,al oni oblaci mi bili sumnjivi,pa sam otisla tamo kod nas,da mogu da bezim ako krene da pljusti...kad ono nista
...ne volis snajke?
I ne pada i na pamet, ja sam lijepo otišla kući, a one nek rade šta m je volja.
Padni mi na grudi hahahahahahaha Ista prica kod meneŽene od moje braće .
Ma papci klasicni,znas kako se kaze penis bonus pax in domus.Ne to, nego se prepucavaju, svađaju, a ja ko tampon između njih, slušam, a ne smijem ništa reći. Aj drži stranu nekom u tom njihovom ratu. Tvrdoglave, ne bi našle neki kompromis nego svaka po svom, a preko tuđih leđa, tj leđa svojih muževa, moje braće.
pricam samo kad me pogleda
Mislim da je tako u redu,malo staromodno ali bolje i to nego moderne veze.