Doza religije u nekoj sredini obrnuto je srazmerna dozi pismenosti....ako me kapiras
To sto sam zensko ne mora nuzno da znaci da imam hormone umesto mozga i da se tako vodim.Ja sam samo realna i zna se gde je kome mesto.Jednom prilikom sam vadila krv i bila jedna mladja trudnica samnom cekala i zena dala knjizicu i ceka regularno nema histerije i prenemaganja i dizanja sebe na neki umisljeni pijedestal,vec ono tu sam gde sam i ok je.E to postujem.Zna se gde se vode deca i kad,a ne recimo kao kad sam cekala za licnu kartu da dovedu bebu od 3 nedelje naglasavajuci to celom redu koji ceka,da bi presli preko reda.Dno dna i samo djonom,jbo ti to sto su u tim redovima ljudi koji su ko zna koliko bolesni i ne mogu cekati i sve,deca su "bitna",neka svi crknemo samo da oni zive.Od mene nema takvih propustanja,a raduje me to sto sve vise ljudi deli moje misljenje.
E da za Afro,s obzirom da su se vrednosti izoblicile zbog kampanje oko bele kuge ili vec cega i deca se "postuju",pa samim tim i majke koje su vise jaja polupale nego tiganj,ali to su "majke" sad,i u svakoj normalnog sredini zna se kako bi prosle,a neudate se maltene pale na lomaci za sitnicu,nemam *ebenu nameru da nikome podilazim.