Sta vas je danas iznerviralo

Da kod nas postoji ''animal police'' pola napuštenih zanemarenih gladnih i besnih pasa bilo bi oduzeto od stoke koja ih drži i ''vlasnici'' bi bili kažnjeni pa bi razmislili drugi put...Hordašenje na sve strane kao da živimo u Pakistanu a ne u Evropi...

Malogradjanstina moje okoline!Crveni krst organizuje smestaj dece po porodicama do kraja skolske godine iz poplavljenih podrucja.Moja porodica se prijavila za prihvat deteta,a komentar par mama iz razreda je bio da nisam normalna,mozda mi posalju cigance!:dash::dash::dash: A iste te mame se ubise od lajkovanja na facebuku za postradale i prosipaju one sladunjave mudrosti tipa-niko se osiromasio nije ako je drugom pomogao!

Sredjivali danas zdr.knizice,Uspeli da sredimo dedinu,muzevljevu i moju,a kad je na red dosla malecka,nema sanse,sluzbenica rece nesto u sistemu ne funkcionise,ovi iz bivse firme nisu odjavili dete,ili tako nesto i sad sutra treba opet ici u socijalno prvo kod sefa a posle toga opet na isti salter od danas.Nadam se da ce biti uspesno.

Не иритирају ме него ме секирају. Нема ниједне добре вести, ако си приметио.

Pa iskreno i nisam, ne pratim domaće televizije ili novine...Nešto preletim na netu, uhvatim neku vest ''u letu'', tu i tamo...Kada gledam TV, to su obično sportski ili kanali o tehnici ili prirodi...Gledam nekada BBC 3, ali tu nas slabo spominju osim uopšteno...Znam, žale se mnogi da ih zaboli glava kada gledaju domaće....

Pa iskreno i nisam, ne pratim domaće televizije ili novine...Nešto preletim na netu, uhvatim neku vest ''u letu'', tu i tamo...Kada gledam TV, to su obično sportski ili kanali o tehnici ili prirodi...Gledam nekada BBC 3, ali tu nas slabo spominju osim uopšteno...Znam, žale se mnogi da ih zaboli glava kada gledaju domaće....

Не зезај да баш ништа не пратиш. То је ипак мало аутистично, зар не?

Back