Sta vas je danas iznerviralo

Мене нервира кад кажу теЛЕвизија уместо телеВИзија, парЛАмент уместо парлаМЕНТ.

Одакле сад ти нови акценти?

Polovina, gotovina...

Meni je najcudnije sto imam utisak da sa uzivanjem pogresno akcentuje...

"Djoshe" i gi-ga-gu publiku i povladjivanje istoj - ne zelim da komentarisem.

Joj, kad već spomenu skuter... neki dan ovde kod nas u Sd-u bio neki moto-skup. Sve vrvi od jakih mašina, bruji, huji... niko saobraćajna pravila ne poštuje, kakvo ograničenje brzine bre, misaona imenica... I u sred sveg tog haosa, pandur zaustavio starijeg čoveka koji vozi skuter i dr.ka ga sve u 16 :dash:

U subotu uvece se ogovedam, legnem u 6h, spavam i sanjam film u kome ide naracija neke devojke (pismo ili odlomak iz dnevnika). Devojka prica kako je otac otisao ili umro (inace je bio jako uredan), a dosao ocuh koji kad piski nisani direktno u vodu, a ima jak mlaz pa mesavina vode i urina iskace u vodoskocima i prska gore po solji. Na kraju kaze ona: Pisa kao svinja, svinja, svinja... I odjednom se cuje najstarsnije skicanje svinje. Ja se trgnem, pogledam telefon 11:47. Skicanje se i dalje cuje. Otvorim prozor, malo izdignem roletnu, kad moja sumanuta komsinica od jedno 70 leta i njen jos ludji brat kolju prase na ulici ispred kuce. Ono skici, arlauce, trza se, nikako da ispusti dusu. On majmun gura prste u onu ranu i nesto dzara, ono nista. Znaci, *ebo sam im majku i oca iz groba i sve sto mi je palo na pamet. Oni cute i prave se ludi. Na kraju krenem da ih oboje izgazim, ali me keva zaustavi. Ode ona da ih malo iznapusava, a prase se jos koprca. Ceo dan su mi se tresle ruke, kako su mi drknuli zivac.

Back