електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Да, то су та несрећна буђења у недоба...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dom zdravlja.
Neverovatno je kako klinika sa slicnim resursima moze da bude efikasnija, sa vecim ucinkom, a sa mnogo manjom veleuvazenoscu (mi-smo-vazni-vredni)...
http://vesti.krstarica.com/hronika/lekarki-12-godina-zatvora-zbog-smrti-blizanca/
hoce li dobiti suspenziju ili ce ipak pravosudje profunkcionisati ....
A koliko je vec dece prezivelo i ozdravilo njihovom zaslugom i nista.
...generalno sve sto ne valja od medicinskog osoblja je po DZ...katastrofa su, tu i tamo se naleti na nekog normalnog....tu mislim na one sestre na salterima ima
ih ko na pijaci, a kad treba da popune recept koji pritom sad popunjava kompjuter one samo ubace list...kao da treba da prenesu komion krompira...da se vecina
nas pita ista, sve bi ih trebalo premestiti na neka mesta da rade po smenama pa da posle kukaju za mestom koje su imale...
Neki mesec sam im ja isao iza saltera, da bi im asistirao, jer nisu mogle da se snadju - nesto u sistem da se ubaci, sto nisu radile...
...ja bih onim kod mene u DZ nekad zasla motkom tamo, da im objasnim neke stvari, al ne ide da me 'apse u ovim godinama...
Trebali da kazem da kroz staklo vidim pogresan broj za miligrame na receptu i to kazem sestri:
"To nije do mene, to je do lekara!" - nije joj palo na pamet da ode i da to sredi. Lakse mi je da kupim, nego da sebi dizem pritisak i raspravljam se...
..sve sam to prosla, kod mene bi ti rekli vrati se kod lekara da ispravi...
Smesni su: na Retgen odeljenju mrtva tisina, ali ne mogu da me slikaju, vec zakazuju, tamo nekad...
Зеза ме компјутер. Мислим да онај мали вентилатор отпада са хладњака.
Ми све решавамо супер лепком: патике, панталоне, сандале, ситно покућство, играчке ...
Једино са устима и вентилатором компјутера нисмо пробали![]()
Моја другарица и зубе лепи супер лепком.
Иначе, рекла сам мужу да га тако залепимо а он је пронашао друго, такође генијално решење - обрнуо је кућиште наопачке.![]()
I meni se nešto restartuje po 2, 3 puta kada ga palim jutros i više...Kao da se bori da se upali...
српска посла.
Много смо инвентивни одувек били.
- - - - - - - - - -
Зови мајстора на време, ускоро ће дати душу по свим приликама.
И пресними све што је важно на неки носач података.
Патила, па знам.