Sta vas je danas iznerviralo

cilindar1.jpg

Nestašica m nogih lekova u državnim apotekama i opšti haos svuda me ''ponukalo'' da razmislim kako su neki pojedinci ne tako davno po svaku cenu hteli da naprave nekako fantomsku ''Veliku Srbiju' a mi očigledno nsim osposobni da organizujemo ni ovu jednu i malu od Horgoša do Preševa...Da li neko može da zamisli, gledajući planine smeća u Beogradu i po Srbiji kako bi izgledala jadranska o bala pod našom ''upravom''...

Nestašica m nogih lekova u državnim apotekama i opšti haos svuda me ''ponukalo'' da razmislim kako su neki pojedinci ne tako davno po svaku cenu hteli da naprave nekako fantomsku ''Veliku Srbiju' a mi očigledno nsim osposobni da organizujemo ni ovu jednu i malu od Horgoša do Preševa...Da li neko može da zamisli, gledajući planine smeća u Beogradu i po Srbiji kako bi izgledala jadranska o bala pod našom ''upravom''...

E, sad si se prosrao baš... Dovodiš u korelaciju stvari koje veze nemaju jedna s drugom.

e sto ne volim tako izmanipulisane akcije
ok, redbul daje ti krila
ali bre nije bilo 115 000 ljudi zbgo red bula, nego zbog ade
i da nije bilo akcije, opet bi isti broj biona adi zbog sunca i vode

Вода пуна размрвљеног стиропора, дошло ми је да ишамарам организаторе ове лакрдије.

Други пут нека падају у базен са тим скаламеријама.

Back