ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Jedan snob u začetku snobizma, al mu dobro ide 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://pravaprica.rs/obrazovanje/06/odlozen-zavrsni-ispit-iz-matematikeprovaljen-test/
Ја не дежурам ове године, али, колеге су путовале у разна села на дежурство, ђаци с тремом дошли... Хаос!
Ništa, ladovina danas.
Jedan kreten iz susedne zgrade s idiotskom muzikom do daske, dok ja čitam na terasi.
Devojka iza stakla iliti od milja shalterushakoja mi je vrlo strogo rekla da to shto ja trazim NE MOZE,mora ovlashcenje i slichna sranja...a sve je mogla da kaze uz osmeh i lepshim tonom
![]()
Jeste,samo strogo i nadrndano...ja bash bila fina i ljubazno pitala...a kad je ona tako odgovorila e onda sam si dala na voljuPa to da se ogradi na vreme, da ti slučajno ne bi palo na pamet da dalje postavljaš pitanja ili nedajbože uđeš u raspravu...
Ne mogu ustanove i institucije da nam bude bolje i ljubaznije od nas samih...
Више ме испрепадало него изнервирало.
Сиђем испред зграде на цигарет - паузу, таман запалим цигарету и кренем да ставим упаљач у кутију, кад он склизну и паде на мермерне плочице.
И распуче се као бомба поред мојих ногу.
Жива сам се препала, нисам имала појма да може тако да пукне![]()
danas i sutra se u mom mestu odrzava manifestacija "stari lala", sto nije lose, ali... zbog velike vrucine ove godine ne moze na otvorenom, pa su otkazali i baletsku i sve pozorisne predstave i danas i sutra jer ce se takmicenja za starog lalu odrzati u domu kulture i pozoristu...
tako da eto - takmicenje u brijanju, merenje brkova i velicina klipa...,vicevi i poselo i sl. su veci kulturni dogadjaji od pozorisne i baletske predstave.