Vitez Koja
Ističe se
- Poruka
- 2.108
...pa premeri sa santimetar kad kupujesh![]()
Ma kilo k'o kilo. To je svejedno.
Dozivljaj je drugaciji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa premeri sa santimetar kad kupujesh![]()
st at ebriga
za dete ce da pozajme od nekog klinca, a ti ces imati da se presvuces ako se upiskis![]()

Ruski predlog? Bizarno...ovaj predlog iz NS o razdvajanju dečaka i devojčica u vrtiću
da... taman kad se ponadamo da smo našli zemlju koja će nam biti role model, ono prc.. tužni li smoRuski predlog? Bizarno...

otpala mi drska sa tiganja u sred pecenja palacinki ...
мени једном отпала дршка од шерпе кад сам хтела да процедим макароне, све ми поупадало у судоперу. Била сам у фазону да изгазим шерпу.Loša roba, istopi se od blizine vatre, ulja...![]()
мени једном отпала дршка од шерпе кад сам хтела да процедим макароне, све ми поупадало у судоперу. Била сам у фазону да изгазим шерпу.

Izashla da pijem kofi sa prijateljicom a ona mi pricha o raznim bolestima...![]()
Јбт, тако и мени јуче другарица описивала како је ишла на гастроскопију, дошло ми је да се исповраћам.

А мене возач гсп-а, ја га чекам на станици а он отворио врата 50 м од станице и видео ме да трчим са бебом у рукама и машем да сачека, а он чекао да дођем на 5 м до аутобуса и у фазону ''пали ко те ј.... '' и по гасу. Ишла сам на почетну да му се нај..ем кеве али они возачи су сви исти па нисам била сигурна како тачно изгледа. Који бедак.