Sta vas je danas iznerviralo

:evil:
Nadrndani kolega , ne puši, kafu ne pije, čak mu i smeta ako neko pije.
Samo cepa alkohol. Al mogu vam reći, bolje se ponaša kad cugne, evo sad šmugnu na neku čašicu :think:, biće bolje. :lol:
Mnogo ljudi piju ovde postajemo polako ko Rusi, uskoro ćemo i najgoru brlju da cevčimo, ili čak parfeme...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nije n i čudo što je onaj s juga o nomad prodao more 'Zozovače''
01-zozovaca.jpg

Realno naš narod i nije nikada bio naročito kulturan, mi volimo da mislimo da jesmo, ali kao i za mnoge druge stvari, varamo se...Neće nama neko da nameće tu trulu burzoasku muziku, imamo mi naše gusle, trube, ko to ne voli ne mora ni da živi...:lol:

Realno naš narod i nije nikada bio naročito kulturan, mi volimo da mislimo da jesmo, ali kao i za mnoge druge stvari, varamo se...Neće nama neko da nameće tu trulu burzoasku muziku, imamo mi naše gusle, trube, ko to ne voli ne mora ni da živi...:lol:

Ne radi se baš sasvim o tome. Kao što su gusle ili trube ,,naše", džez muzika je ,,nečija". Ne bi ja tu ulazio u vrednosnu utakmicu, šta je bolje ili kvalitetnije.
Međutim, svedoci amo apsolutne dekadencije svakog oblika kulture u nas. Muzika koju slušaju mase, nije proizvod kulture, tačnije, nema nikakvih dodirnih tačaka sa kulturom, ali se u kombinaciji sa najnižim mogućim medijskim sadržajem, na kome odrastaju naša deca, pesme jelene karleuše koje uzimam kao simbolični reper, idealno uklapaju u jedan globalni koš neukusa, prostakluka i strahote.

Takođe, i mnogi inostrani ,,muzički" programi su isto samo jedna nus pojava dekadencije, i masovne kulture, koja ni po čemu ne zaostaje za prostaklukom domaćih zvezda i diva, štaviše, ti inostrani praznoglavci su idoli i uzori domaćim sejačima neukusa.

Смеће и пластичне флаше на обали Дунава у Земуну. Зашто су неки људи тако примитивни?

Nedavno, tačnije za prvomajski uranak, pričao mi sin, grupa Romskih mladića je pri odlasku uredno pokupila svoje smeće i kesu ostavila uz drvo pored Nišave. Šta da ti pričam... Slučajno su bili Romi, a mogli su da budu bilo koje nacionalnosti. Najsmešnije je to da su otišli ubeđeni da su učinili bolje delo od onih koji uopšte nisu pokupili za sobom.
Ja imam vikendicu na samoj obali Nišave, tako da posle svake veće vode mogu da sakupim džakove plastičnih flaša na svom imanju, koje ostaju kad se smanji vodostaj.

Smešno je što je o bratno od ''dečaci kad porastu ne mogu da budu frizeri, nego samo majstori'' da majstori (ne) mogu da postanu samo dečaci kad podetinje :mrgreen:
Inače se slažem neke žene su vrlo spretne i mogu da rade razne majstorske p oslove isto ili čak i bolje od nekih muškaraca...

Back