Sta vas je danas iznerviralo

Ne samo danas , već duže vreme.

Ne znam da li su i ostali primetili koliko nas po prodavnicama varaju na gramaži. Ovo varaju uslovno rečeno, jer je propisno označena gramaža na kesici, ali mi očekujemo već poznati standard.Mnoge čokolade više neamju 100g , već 90g, neke vekne hleba su od 400g, čak i kesice bibera više nisu 5g, već 3g, a najgore što sam čula da sad ima i ulje od 0.9l.

Ne znam da li su i ostali primetili koliko nas po prodavnicama varaju na gramaži. Ovo varaju uslovno rečeno, jer je propisno označena gramaža na kesici, ali mi očekujemo već poznati standard.Mnoge čokolade više neamju 100g , već 90g, neke vekne hleba su od 400g, čak i kesice bibera više nisu 5g, već 3g, a najgore što sam čula da sad ima i ulje od 0.9l.

Нема више куповања по инерцији, ја итекако погледам грамажу и цену за 100 грама (ако постоји поред цене) и одвагам шта ми је најекономичније.
Сад отприлике знам шта је повољно па управо то и купујем.

То у ЕУ раде одавно.
Још пре три године сам регистровала у Немачкој кока-колу од 1,5л, а не од 2л....чоколада нема 300гр већ 250гр...а цена остала иста.
Сконтали су да је лакше зезнути народ него повисити цене, а оставити исту масу производа.

То у ЕУ раде одавно.
Још пре три године сам регистровала у Немачкој кока-колу од 1,5л, а не од 2л....чоколада нема 300гр већ 250гр...а цена остала иста.
Сконтали су да је лакше зезнути народ него повисити цене, а оставити исту масу производа.

Kako te nije sramota da tako pričaš o bezalternativnoj srpskoj opciji. Bolje bi ti bilo da ne koristiš mozak, nego da, kao i sav normalan, slobodarski svet više koristiš neke druge organe...

Nalov u "Blicu" negde neko obesio psa.
Razumem da ima pasa lutalica i da prave velike probleme ljudima, ali da obese jadnu životinju, dok sam živa neću razumeti. Oni su samo jadni i gladni a nemaju nikakvu mogućnost da sebi pribave hranu, a najčešće je da su ih gazde izbacile na ulicu kada im više nisu bili zanimljivi.

Nalov u "Blicu" negde neko obesio psa.
Razumem da ima pasa lutalica i da prave velike probleme ljudima, ali da obese jadnu životinju, dok sam živa neću razumeti. Oni su samo jadni i gladni a nemaju nikakvu mogućnost da sebi pribave hranu, a najčešće je da su ih gazde izbacile na ulicu kada im više nisu bili zanimljivi.

Болесни манијаци, а што се паса луталица уопште тиче - то су потомци потомака одбачених паса, ко зна већ која генерација уличара.

cokolade vec 80 a za hleb je poznato kilo pise cena a pola 450g,med niko nema teglu od 1kg nego od 850 do 950g

I na gramaži i na kvalitetu...Baš sam primetio nedavno kako se hleb raspada već posle dva dana a ranije je bio čvrst do 3,4...Zezaju sa kvascem sa ko zna čim, ima dosta prevare zbog neuređenog ''azijatskog'' sistema....

Нема више куповања по инерцији, ја итекако погледам грамажу и цену за 100 грама (ако постоји поред цене) и одвагам шта ми је најекономичније.
Сад отприлике знам шта је повољно па управо то и купујем.

То у ЕУ раде одавно.

Izgleda da nisam jedina koju ovo nervira. :lol: Komotno bismo mogli da otvorimo temu..

Cenovnik crkvenih usluga za 2013. ili kako zaraditi Audi A6!...

crkva-cenovnik-11.jpg

http://www.svet.rs/planeta/cenovnik-crkvenih-usluga-za-2013-ili-kako-zaraditi-audi-a6

Što ne dadoh sina u sveštenike...:think:

Back