Sta vas je danas iznerviralo

Отишла у банку да затворим рачун, они ми рекли "дођите у пола два".

И то није најгоре, сада знам да ће ме развлачити до судњега дана :sad2:

Отишла у банку да затворим рачун, они ми рекли "дођите у пола два".

И то није најгоре, сада знам да ће ме развлачити до судњега дана :sad2:

To sam i ja provalila, kad zatvaraš račun kao da im zalepiš šamarčinu, pa odlažu taj čin za kasnije. Msm pošto zatvaraš, mogu da te mantam do besvesti, da zažališ kad si i pomislila na tako nešto:vudu:

Поклон ваучери од МТС-а, који се могу искористити само ако продужиш уговор за три месеца и који се троше тек кад истрошиш своју месечну суму.

Čekaj, ja nisam razumela tako, jer važi i za one koji žele da pređu na postpaid. Ili oni koji pređu na postpaid mogu odmah da koriste taj iznos?:think:

To sam i ja provalila, kad zatvaraš račun kao da im zalepiš šamarčinu,
Истина. Док сам радио и примап плату преко Р. банке.. Прошло пола године а мени и даље стижу рачуни за одржавање рачуна. Полудим одем тамо да угасим рачун јер која је сврха, кад они као да их гром удари. Па господине немојте, па.. Кажем хоћу јер ми није потребан. А она.ето замрзнућемо вам док посао не нађете. Ето већ две године замрзнут.:mrgreen:

Не знам да ли смем да кажем која је банка у питању, али завршила сам за 15 минута :zeek:

Скоро да ми би жао што гасим рачун.

У претходној су ме масирали 3 недеље и скинули ми кожу.

Jutros sam prvo bila odusevljena. Za 1 i po minut uspela sam u opstini da dobijem izvod iz maticne knjige rodjenih (bez poznanstva, veza itd...sasvim regularnim tokom). Tako odusevljena odleprsala sam do muzicke skole po potpis direktora. Nije islo tako brzo, ali se nisam ni nervirala, covek je imao obaveze i uz veliko izvinjenje kad se pojavio posle 45 minuta, potpisao je to sto je trebalo. Onda sledi banka...banka ko banka, uvek su guzve pa sam na to i bila pripremljena. U jednom trenutku sam zavrsila i izasla sa mislju ''oo, danas mi bas dobro ide''. Pribavivsi svu tu dokumentaciju ostala je samo posta. Treba sve to poslati preporuceno ali me nije brinulo...glavna posta, puno saltera, tako da ni guzva nije pretnja. Sacekala, procaskala sa ljudima ispred i iza mene, stigla na red i rekla sta zelim. Gospodjica sa saltrera je bila ljubazna i rekla mi da ona na salteru nema koverat (POSTA NEMA KOVERAT), i uputila me da kupim u prodavnici koja se nalazi takodje u posti, tj postanska je...puna svega, pa i suvenira raznih i razglednica. Ali koverata ni tu nema! Ovde pocinje moje nerviranje, koje blago pokazujem i pitam da li je moguce da u posti nema koverata, jer to je negde u nivou kao da u domu zdravlja nema recepata...
Vracam se kod ljubazne salterske radnice (ponovo cekajuci red oko 30 min) i iznosim joj svoj problem, vidno iznervirana (jer ja imam rok i hitno moram da posaljem tu dokumentaciju - tice se deteta, a tu smo uglavnom svi najosetljiviji), na sta mi se ona smeska puna razumevanja i savetuje me da se malo prosetam po gradu, ako me ne mrzi, da kupim koverat, pa da se vratim da posaljem...Moj odgovor njoj: da li vi mene zafrkavate?

Back