Sta vas je danas iznerviralo

da se unapred upisem-ocekujem tel.poziv od jedne osobe koja je 100x pitana istu konkretnu stvar,i isto toliko puta ne daje konkretan odgovor,nego nesto sve u stilu-nemoguce je to sto hoces,a ja znam da je moguce,a nacin zna ona.bas je ker.meni je postenije da mi kaze `necu da ti kazem`,i zdravo djaci.

553050_10152452953035344_2072399673_n.jpg

de nadje ono?
ja sam u shoku jbte

Klinka je hit na internetu i još se ponosi time na svom nalogu!!!
Ja samo što nisam dušu ispovraćao mislim nije bilo baš tako al imam odvratan ukus u ustima...
Nemali broj žena bi SVE uradio zbog popularnosti i novca ona je klasičan primer...
A večeras kad sam išao do grada uhvatim u prevozu razgovor neki dečiji glasići ''znaš nju ona je najbolja riba u školi ide u peto ... kakvo dupe ima!!!!'' Dve devojčice...:neutral:
Teško je biti pametan...:roll:

Mene više ništa. Govorim tiho i nosim psa sa sobom. Ič me ništa više ne sekira. Po principu, kao i do sada...nikada ne diram ljude prva, ali ako takneš u ono šta volim...onda će da bude belaja. :)

Nakon bolesti, rekla bih otprilike..Briga me. I ravno...kao "ludaku" .

Što reče jedna koleZinica tu... Ja sam uvek civilizovana, samo em ljudi pogrešno tumače.

Ha, ha, ha...Ljudi pomisle da si mutava, ako si stidljiva & dobrica. Ali, umem ja da budem i jošte opasna.

Nisam lajava...ali po potrebi mogu i da razvežem usta u životu, jer dosta toga znam... o dosta čemu. O, da. Ja uvek saznam sve šta me zanima, da saznam.

Možda me zato i ne diraju....Više. :zcepanje:

:hvala:

Mene više ništa. Govorim tiho i nosim psa sa sobom. Ič me ništa više ne sekira. Po principu, kao i do sada...nikada ne diram ljude prva, ali ako takneš u ono šta volim...onda će da bude belaja. :)

Nakon bolesti, rekla bih otprilike..Briga me. I ravno...kao "ludaku" .

Što reče jedna koleZinica tu... Ja sam uvek civilizovana, samo em ljudi pogrešno tumače.

Ha, ha, ha...Ljudi pomisle da si mutava, ako si stidljiva & dobrica. Ali, umem ja da budem i jošte opasna.

Nisam lajava...ali po potrebi mogu i da razvežem usta u životu, jer dosta toga znam... o dosta čemu. O, da. Ja uvek saznam sve šta me zanima, da saznam.

Možda me zato i ne diraju....Više. :zcepanje:

:hvala:

...bem ti Jeco, ovo kao da sam ja pisala, skoro od reci do reci:eek:

Back