sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
...bem ti Jeco, ovo kao da sam ja pisala, skoro od reci do reci![]()
Ista nam sudbina kleta.
Drago mi je, da nam se poklopio način razmišljanja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...bem ti Jeco, ovo kao da sam ja pisala, skoro od reci do reci![]()

Ista nam sudbina kleta.![]()
Drago mi je, da nam se poklopio način razmišljanja.![]()
![]()

Ista nam sudbina kleta.![]()
Drago mi je, da nam se poklopio način razmišljanja.![]()
![]()
...izgleda da jeste
...pa sigurna sam da ima takvih sa istim razmisljanjima kao nas dve, samo se ne izjasnjavaju
...![]()
Evo ako nije kasno i ja bih se pridružila..........
Potpuno se slažem sa vama,ali stoji i onaj post koji sam napisala,da ne mogu vjerovati koliko nisko "ljudi" padaju,da bi sproveli svoje bolesne stavove..............najbolje od svega je što sam ih postavila na mjesto,na koje nisu ni mogli sanjati da će ih postaviti neko mlađi od njih po 25,35 god.! Ali čovijeku treba nešto ozbiljno da se desi da bi progledao! Mada mislim da nije nikad kasno!

Баба преко пута.
Има годину дана како се доселила. И у добрим смо односима. Живимо на последњем спрату, последња два стана.
Више пута ме је молила да јој дам тегле за туршију јер неки њен пријатељ продаје мед па му требају, и дала сам јој бар 70-80 тегли. Знала је да покуца на врата и да тражи ово или оно, ако јој нешто треба, и то је сасвим ок, комшијски. Тражила је да јој поклоним саксију са цвећем (ја га имам много), и дала сам јој. Онда је после тражила још једну за сестру и то сам јој дала...нема везе, имам га доста...
Значи, сасвим ок смо функционисали.
Прошле недеље правили смо велико спремање терасе, претумбавали неке ствари, па сам Цилетову чинијицу за храну изнела испред врата и тамо му дала да једе (грануле). Та чинијица је остала испред врата до увече, док нисмо завршили спремање.
И пре неки дан је био Савет станара, а ја нисам могла да одем, мада увек идем.
И пар дана касније сретне ме председница Савета станара и каже ми како је баба преко пута дигла џеву на Савету, пред свима, о томе како ја храним керу на ходнику, како мој пас пиша испред њених врата и на њеном отирачу (што је апсолутно нетачно, никад се тако нешто није десило)....
Мислим, знала је да ми зазвони на врата у свако доба да тражи ово или оно, а није знала да ми у лице каже ако јој нешто смета, него је пред свима напричала лажи (а то нико други није могао да потврди или демантује, јер поред мојих и њених врата нико не пролази). И сад ја треба да црвеним када срећем људе из улаза, а у њему живим већ 40 година!!!!!
pa sad ne znam da li me iznerviralo ili uznemirilo, ne znam da procenim
organizovala nam firma UZ pregled stitne zlezde
aj odem i ja, a znam da nemam i da nisam imala problema sa istom
i bolje da nisam isla
stitna mi ne izgleda OK i odmah su mi uzeli krv za antitela i hormone
i sad mi sve onako bezveze
mislis da si zdrav i sve ok, i sad saznas da nesto nije ok, i koliko god da to nije strasno, tebi je to strasno u glavi
mislim pre cu se sad razboleti psihicki nego sto toj stitnoj stvarno nesto fali
i to me sad nervira
ili uznemiruje, ne znam
mierde, kako god

pa bolje da nisam znala
odmah mi je palo na pamet "a kako cu sad sa drugom trudnocom"
sad bih vristala od muke

Само гази, сви су наши!!!pa sad ne znam da li me iznerviralo ili uznemirilo, ne znam da procenim
i bolje da nisam isla
mislis da si zdrav i sve ok, i sad saznas da nesto nije ok, i koliko god da to nije strasno, tebi je to strasno u glavi
i to me sad nervira
ili uznemiruje, ne znam
mierde, kako god

pa sad ne znam da li me iznerviralo ili uznemirilo, ne znam da procenim
i bolje da nisam isla
i to me sad nervira
ili uznemiruje, ne znam
mierde, kako god
nastavak
dobila sam rezultate i sad moram da se javim lekaru
eto
trt, kad moram tako da kazem, al se danas vise ne nerviram