goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
U k om smislu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi je i ne koristimo za grejanje koristimo samo peći...

....ma ja samo necu da prave budalu od mene....ne bezim da platim potroseno....ali necu da mi dupliraju potrosnju jer je realno
nemoguce da toliko potrosim......jako vodim racuna o svakom kilovatu bas zbog toga...
mojoj baki se neko nakacio na struju....
....nista nije nemoguce.....provericu sutra jer predsednika nema sad kod kuce...

U zgradama je zeznuto što je sve u nekim zajedničkim prostorijama pa postoje posebni ključevi koje ti možeš i sama da tražiš od domara pa da sama proveriš pre ili posle njihovog dolaska..
sve zavisi da li je brojilo u njihovom ili tvom vlasništvu (po starom ili novom sistemu priključivanja) ako je u tvom, onda sve troškove popravke (zamene) brojila plaćaš ti..eno napisala sam tamo na temi sve sto imam na proslom i ovom racunu razlika je 304 kwh....ako ne bude nista drugo moglo da se uradi trazicu nego sta cu....nisu normalni bre....
sve zavisi da li je brojilo u njihovom ili tvom vlasništvu (po starom ili novom sistemu priključivanja) ako je u tvom, onda sve troškove popravke (zamene) brojila plaćaš ti
onda je po starom. ti si vlasnik brojila. u njihovom vlasništvu su ova nova sa daljinskim očitavanjem. ono što su jurili ljude da potpišu saglasnost za zamenu brojila....kako to mislis brojilo su oni postavili, nemam pojma o tome nista...pitacu...zgrada je stara 10 godina...ako to ista znaci...