kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Nema LINK-a, rekoh da je podatak iz "jednom beogradskog lista " !
Mora da je neki " Tajni List "...
(
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(
)Ima li neki ...LINK.....tog jednog beogradskog lista...
Ма не треба ЛИНК!
Можда је вест мало бајата јер су све дистрибуције у јуну-јулу о.г., вршиле кампању наплате дуговања, па се постављач теме можда позвао на ту вест.
Али је тема апсолутно актуелна све док дуговања постоје односно док потрошачи користе струју а не плаћају потрошено. То што морају да плате и трошак опомене (поента теме!) је последица њихове немарности коју није изазвала дистрибуција. Коначно и дистрибуцију кошта та опомена.
Meni su predprodrosle godine dosli da iseku zboh 6400 dinara, lepo sam napisao, dok je komsija ispred imao 100 000, a pre njega 80 000, i potpisali su neki protokol, njima nisu dosli da iseku. Lepo sam reko onom radniku EDB, ako se popenje ima da vezem vucjaka za banderu pa neka spava gore, da platim necu iz inata, platicu prvog kada placam a ne bas kada prete, samo najposteniji naebu. Znam lika koji je dugovao milon, al njega i nepitaju kad ce da plati, pored toga hvatali su ga da krade struju i naravno podelili su kaznu.

Nekada je biti dužan - ma i jedan dinar bilo sramota. Ne vratiti (ili ne platiti) dug bilo je još gora sramota.
Vreme se promenilo: sada se oni što ne plaćaju još i ponose - očekuju da za neplaćanje dobiju orden!
Kada ne platim parking samo pet minuta, dobijem da platim pedeset puta više nego što taj parking staje redovno. Kada neko ne plati struju, zaklinje se u svoje poštenje da mu je mnogo tih 18 dinara?

Da, naravno! Oni koji ne plaćaju svoje obaveze su uzor poštenja - poštenje im prosto viri iz glave i s leđa! Evo uzora tih poštenjačina koji ne plaćaju (bradica nije obavezna):EPS su teški lopovi.

pa ne mogu da ti oni povećaju bez razloga. može da pogreši ovaj pri očitavanju ali ti uvek možeš da uporediš sa stanjem na strujomeru. ili ti neko krade struju.......Domacice ne mogu sad da vidim, mrak mi je mama mi je zaspala, ali cu pogledati sutra, uglavnom od prilike su mi nakarikali vise oko 300 kwh sto u skupoj sto u jeftinoj struji i to sve u plavoj zoni..
pa ne mogu da ti oni povećaju bez razloga. može da pogreši ovaj pri očitavanju ali ti uvek možeš da uporediš sa stanjem na strujomeru. ili ti neko krade struju...
ajd...al ne bi bilo loše da prepišeš i trenutno stanje na brojilu...sad cu da ukljucim lampu i da prepisem sve sa predhodnog i ovog racuna...pa eto ako neko od vas vidi nesto sto ja ne vidim neka kaze slobodno....svaki savet je dobro dosao...

ne bi me čudilo da se komšija zakačio na vaš strujomer......ne mogu da prepisem stanje na brojilu do ujutro, jer predsednik samo ima kljuc a nije kod kuce, i ne bi imalo smisla i da jeste da ga uznemiravam
u ponoc....
...ajde Micro ako vidis nesto pametno sem da su mi nakarikali struju komsije koji je prikacio divlji sat, kad su mu skinuli njegov zbog ne placanja
onda stvarno ne znam sta moze da bude u pitanju..cak cesto TA pec ukljucim tek u 1 nocu jer zaboravim....eto...hvala u svakom slucaju na savetu![]()