Sta vas je danas iznerviralo

У граду на аутобуској станици тражим карту јер путујем на село. Каже на шалтеру аутобус је отишао малопре, закаснили сте. Одем ја да стопирам кад наилази тај исти аутобус.:eek: Махнем му ја и он стане.

Страшно раде у малој станици а нису информисане да ли је аутобус отишао са перона. Замајавају путнике.

Komsinica,koja je toliko urlala na svoju decu(zamislite kakav je njen ton bio kad se sve culo u mom stanu,svaka rec),psovala ih,najpogrdnije reci im upucivala,(izmedju ostalog-proklet bio dan kad sam vas rodila)a sve zbog slabijih ocena u skoli.Deca su tako plakala,a ona jos vise urla kao razjarena zver.
Ustvari sam uzasnuta,neki ljudi ne zasluzuju da imaju decu.

...ajd malo da te razveselim po tom pitanju:lol:..sajlu u ruke ako je takva vrsta zapushenja pa vrti dok ne padnesh u nesveS...naravno pozeljne su rukavice stare,pa crevo za vodu da vidish dal si dobro otpushio...e tako sam ja sa sve mm...mislim bash smo je popravili,svaka nam chaS...:lol:
ma nemam sajlu znas kakva je sklopka mora sve da se skine skidao sam i ocistio..pa ne legne lepo guma pa voda..pa skidaj opet i dotezi..i sutra kad kupim sajlu opet mora skidam pa da cackam onu cev koja ide u zid tu se nesto natalozilo..sipali smo i neke nebuloze od hemije i stajale po celu noc al ne vredi:evil:

ma nemam sajlu znas kakva je sklopka mora sve da se skine skidao sam i ocistio..pa ne legne lepo guma pa voda..pa skidaj opet i dotezi..i sutra kad kupim sajlu opet mora skidam pa da cackam onu cev koja ide u zid tu se nesto natalozilo..sipali smo i neke nebuloze od hemije i stajale po celu noc al ne vredi:evil:
pa to ti kazem...cim voda stoji u sudoperi ja znam koliko je sati...a svashta neshto stavljali...rorex onaj sa nacrtanom zabom,je kao naj,msm da je nemacki...ma ne vredi nishta,ali zato je sajla Zakon:mrgreen: ebg kad nismo savremeni,neki imaju onaj mlin za otpatke isšpod sudopere pa nije nikad zapushena...

zapusena sudopera:evil:

...pisala sam sto puta, al ne pazis na casu....e ovako...

...ako je bas zapusena jako....kupi 7-8-10 kesica praska za pecivo...saspi ih u otvor od
sudopere...na to naspi oko litar alkoholnog sirceta...i sacekaj da odradi svoje ..videces
kako ce da sisti, peni, prava hemijska reakcija......e a dok to ne uradis stavis veliki
lonac vruce vode na sporet, i zagrejes je do vrenja.....pa kad se ona hemiska reakcija
desi.....sacekas jedno pola sata, moze i malo manje, pa tu kljucalu vodu saspes onako
brzo ali dirktno u taj otvor na sudoperi....sto veca kolicina kipuce vode, bolje ce da
spere necistoce....

....ponovi ako vidis da se nije skroz odpusilo....

...proces ponavljati jednom meseno sa manjom kolicinom pzp i sirceta, ali se
sudopera vise nikad nece zapusavati....

...isto se preporuuje i za lavabo i kadu...:ok:

..ajde pa javi sta si uradio....kakva sajla kakvo maltretiranje....provereno sto puta...

pa znas sta nije problem ali nije mi logicno da ce taj prasak doci uopste do zida..znaci od sudopere do zida ima 1 metar otprilike..tu ona sklopka s nekim malim uskim kanalima..sve sam to poskidao i ocistio..i u tu cev koja ide do zida svasta nesto gurao i dzarao i opet isto..cak mi je i guma za otpusavanje pukla:evil:

...jednom davno sam imala takvu situaciju, tu bi pomogla ziva soda, sto ti je nemoguce da uradis u stanu....ali ako si sve vratio na svoje mesto
nista te ne kosta da probas, i pzp i sirce nije skupo, voda jos manje.....

...useljavala sam se svojevremeno u stanove u kojima to nije cisceno od kad je zgrada izgradjena, pa je pomoglo...ne znam ja bih probala
da sam na tvom mestu, sajla ti svejedno ne gine ako ne uspe..a mozes je mozda izbeci...

Back