Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Kako se neko usudjuje da da pogresnu informaciju o tome gde se odrzava kolokvijum?
Dno dna.
Dno dna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Махнем му ја и он стане.

...ajd malo da te razveselim po tom pitanjuzapusena sudopera![]()
..sajlu u ruke ako je takva vrsta zapushenja pa vrti dok ne padnesh u nesveS...naravno pozeljne su rukavice stare,pa crevo za vodu da vidish dal si dobro otpushio...e tako sam ja sa sve mm...mislim bash smo je popravili,svaka nam chaS...
ma nemam sajlu znas kakva je sklopka mora sve da se skine skidao sam i ocistio..pa ne legne lepo guma pa voda..pa skidaj opet i dotezi..i sutra kad kupim sajlu opet mora skidam pa da cackam onu cev koja ide u zid tu se nesto natalozilo..sipali smo i neke nebuloze od hemije i stajale po celu noc al ne vredi...ajd malo da te razveselim po tom pitanju..sajlu u ruke ako je takva vrsta zapushenja pa vrti dok ne padnesh u nesveS...naravno pozeljne su rukavice stare,pa crevo za vodu da vidish dal si dobro otpushio...e tako sam ja sa sve mm...mislim bash smo je popravili,svaka nam chaS...
![]()

pa to ti kazem...cim voda stoji u sudoperi ja znam koliko je sati...a svashta neshto stavljali...rorex onaj sa nacrtanom zabom,je kao naj,msm da je nemacki...ma ne vredi nishta,ali zato je sajla Zakonma nemam sajlu znas kakva je sklopka mora sve da se skine skidao sam i ocistio..pa ne legne lepo guma pa voda..pa skidaj opet i dotezi..i sutra kad kupim sajlu opet mora skidam pa da cackam onu cev koja ide u zid tu se nesto natalozilo..sipali smo i neke nebuloze od hemije i stajale po celu noc al ne vredi![]()
ebg kad nismo savremeni,neki imaju onaj mlin za otpatke isšpod sudopere pa nije nikad zapushena...
zapusena sudopera![]()

pa znas sta nije problem ali nije mi logicno da ce taj prasak doci uopste do zida..znaci od sudopere do zida ima 1 metar otprilike..tu ona sklopka s nekim malim uskim kanalima..sve sam to poskidao i ocistio..i u tu cev koja ide do zida svasta nesto gurao i dzarao i opet isto..cak mi je i guma pukla
pa zar u tu rupu crni george!