Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Истина.. на жалост.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas i ako naletiš na original neke firme, tj. ako ti ne uvala vernu kopiju, na kvalitet zaboravi...Пре месец и по дана жена купила чизме у аутлету у Инђији http://www.fashionparkoutlet.rs/ познате светске фирме, а и цена није баш за бацање око 6.500 дин.. Није их носила ни 20-ак пута а већ су видно попуцале.. Такве исте нове на е-бају су око 2.000 дин, а у Хрватској око 4.000 дин.. а она је платила пре 6.000.. по правилу у Аутлетима би требали бити мноооого јефтинији али нису. Ајд сад цену да ставим по страни.. оно што сам очекивао је КВАЛИТЕТ.. Пише у чизмама маде ин Кина... рекох нема везе што се производи у Кини кад за квалитет гарантује реномирана фирма.. али сад је све јасно шта се уваљује српским потрошачима. Наравно да ћемо искористити рекламацију.Kod:Skechers is an American shoe company headquartered in Manhattan Beach, California, founded by CEO Robert Greenberg and his son Michael in 1992 right after Robert l

I to ne ekološke...Ajde pa imaš ti snage sad još ne voziš taman re kreacija...ja samo sa kola ovlas skinuo i smorih se..zamisli da treba palim i lepo ocistim pa okolo koji smor

ja nemam pojma odakle ljudima lopate jel to ima svaka zgrada ko to daje precednik kucnog saveta,uvek je neko drugi cistioŠto možeš danas ne ostavljaj za sutra...
Ajde pa imaš ti snage sad još ne voziš taman re kreacija...![]()

...rodjeno dete![]()

blago tebi...mene mogu moji da iznerviraju samo tako...ostali nisu toliko bitni,msm malo se prodrmam i kazem ma ko te shisha...a ovo je moja porodica, valjda sam na nju najvishe osetljivaAko bih to uzimala u obzir, bila bih svaki dan na ovoj temi![]()