Sta vas je danas iznerviralo

..sto te to cudi, imamo najgori moguci kapitalizam ikada, poslodavce sa par razreda osnovne skole, koji
glume ne merljivo ludilo, a zaboravlaju da nicija nije do zore gorela, pa vala ni njihova nece, ako bog da:evil:

..da se ogradim, sva sreca pa nisu svi takvi, ima i postenog sveta medju njima, samo se malo zna o takvima,
uglavnom ovi drugi gori isplivaju:(
Ma pazi ima ih i obrazovanih koji su DNO dna....Moja sestra radila kao sekretarica kod jednog selje koji je kao završio ekonomski a kaže sestra ko da je juče došo iz nekih vukohebina van srbijanskih primitivan bezobrazan nepošten rečju ološ...Radila k od njega 6 meseci on joj upisao mesec u radnu knjižicu zatezao i zaebavo je oko zdravstvenog nije hteo da ugradi klimu u firmu a hvalio se kako je k upio novu škodu i još dodatno ugradio klimu unutra smrzavala se zimi leti umirala od vrućine...Nije za nas Srbe drugo do ralo i plug ili da dirinčimo kod nekog stranog gazde a taj te makar plati pošteno...

Ma pazi ima ih i obrazovanih koji su DNO dna....Moja sestra radila kao sekretarica kod jednog selje koji je kao završio ekonomski a kaže sestra ko da je juče došo iz nekih vukohebina van srbijanskih primitivan bezobrazan nepošten rečju ološ...Radila k od njega 6 meseci on joj upisao mesec u radnu knjižicu zatezao i zaebavo je oko zdravstvenog nije hteo da ugradi klimu u firmu a hvalio se kako je k upio novu škodu i još dodatno ugradio klimu unutra smrzavala se zimi leti umirala od vrućine...Nije za nas Srbe drugo do ralo i plug ili da dirinčimo kod nekog stranog gazde a taj te makar plati pošteno...

....znam da ima i skolovanih primitivaca, znas kako se kaze "neko iz sela ikad, ali selo iz njega nikad", cast ljudima sa sela, ne misli se tu na njih bukvalno,
kao sto ima i onih koji prodjose kroz skolu, ali skola kroz njih ne prodje...zalosno je i tuzno sta se radi....tacno smo za neku "cizmu" pa bi se znao red...

....znam da ima i skolovanih primitivaca, znas kako se kaze "neko iz sela ikad, ali selo iz njega nikad", cast ljudima sa sela, ne misli se tu na njih bukvalno,
kao sto ima i onih koji prodjose kroz skolu, ali skola kroz njih ne prodje...zalosno je i tuzno sta se radi....tacno smo za neku "cizmu" pa bi se znao red...
Baštinimo jako loš i nepošten mentalitet a pritom volimo drugima bilo oko nas bilo u svetu da objašnjavamo svašta i da ih čak teramo da vide stvari kao mi i posle se čudimo kad nas malo malo nešto zvekne po tintari...

Sad mi to kažeš???:evil:
Pa kad si od skoro na forumu pa ne pratiš, bilo je tema i tema o tome. Samo gledaj da plaćaš struju u paru, tačno, nemoj zaokruživati na cele dinare, onda ne prebacuju ništa na RTV pretplatu i po nekom zakonu ako ništa nisi plaćala godinu, ne mogu da te terete za duže od tog perioda čak i ako dođe do nekog suđenja. A slali su mnoge opomene pred tužbu pa nikom ništa, zgužvaš i baciš, upeca se samo pokoji penzos pa od straha uplati.

Ljudi, imam problem.
I mnogo sam iznervirana.
Poslala sam knjige preporucenom tiskovinom kupcu i taj paket se izgleda negde zagubio.
Ja imam Potvrdu od poste da sam tiskovinu predala.
Znam da moram da pisem potraznicu posle isteka valjda 15 dana od dana slanja, ali sta se posle desava ne zeli niko da mi kaze.
Da li ce Posta kao organizacija koja radi postanski transport ako se ispostavi da je paket ukraden/nestao - mene da obesteti kao ostecenu stranu da bih ja mogla da vratim novac kupcu???
Ako neko nesto zna, molim za pomoc!!!

Da dobićeš odštetu, tako je barem bilo pre desetak godina kada sam ja slala paket koji se zagubio. Samo što je to proces koji traje dugo.

Hvala ti na odgovoru!
Koliko dugo Mardzi i kolika bi bila odsteta, ako se knjige ne nadju.
To mi je bitno da bih znala da li cu moci da nadoknadim kupcu stetu, jer je on te zagubljene knjige vec platio.
Jaoj majko moja mila, sta sam ja to skrivila da mi se desavaju sve moguce neprijatnosti ovoga sveta???

Ne znam kolika je odšteta, tada je bilo da su mi verovali na reč i platili ono što sam ja rekla, bila je u pitanju neka igračka, ja sam rekla realnu cenu i to su mi isplatili. Možda da pitaš nekoga ko radi u pošti ?

Nisu me nista pitali... ja sam im sama rekla, ali mi nista nisu odgovorili.
U pitanju su cak tri knjige. Vrednost 1.200,00 dinara.
Kupac mi vec platio i sad cekam da me obaveste (rekose mi deset dana), da li su nasli posiljku?
Jos sam morala da platim pisanje potraznice.
O zemljo Srbijo!

Пре месец и по дана жена купила чизме у аутлету у Инђији http://www.fashionparkoutlet.rs/ познате светске фирме
Kod:
Skechers is an American shoe company headquartered in Manhattan Beach, California, founded by CEO Robert Greenberg and his son Michael in 1992 right after Robert l
, а и цена није баш за бацање око 6.500 дин.. Није их носила ни 20-ак пута а већ су видно попуцале.. Такве исте нове на е-бају су око 2.000 дин, а у Хрватској око 4.000 дин.. а она је платила пре 6.000.. по правилу у Аутлетима би требали бити мноооого јефтинији али нису. Ајд сад цену да ставим по страни.. оно што сам очекивао је КВАЛИТЕТ.. Пише у чизмама маде ин Кина... рекох нема везе што се производи у Кини кад за квалитет гарантује реномирана фирма.. али сад је све јасно шта се уваљује српским потрошачима. Наравно да ћемо искористити рекламацију.

Back