Sta vas je danas iznerviralo

Jedna žena u autobusu...molim vas...ušla je, sela, stavila kesu sa povrćem na sedište do nje dajući do znanja da je to mesto rezervisala za prijateljicu, koja je ušla posle jedno petoro putnika iza nje....kada sam je zamolila da skloni povrće da bih ja sela, ona mi je rekla da je zauzeto...pitala sam je sa kojim pravom čuva mesto svojoj prijateljici, i rekla joj da skloni povće da sednem...nastao je opšti haos...neće da skloni torbu, pa to ti je....a ja još veća budala krenem da sednem...računajući da će skloniti torbu i shvatiti da nije u pravu, i sednem joj na paradaiz, na šta je ona počela da vrišti, kako sam smela da joj sednem na paradaiz......ne mogu dalje da pričam...šooook i od mene same i od raznoraznih budala...

Jedna žena u autobusu...molim vas...ušla je, sela, stavila kesu sa povrćem na sedište do nje dajući do znanja da je to mesto rezervisala za prijateljicu, koja je ušla posle jedno petoro putnika iza nje....kada sam je zamolila da skloni povrće da bih ja sela, ona mi je rekla da je zauzeto...pitala sam je sa kojim pravom čuva mesto svojoj prijateljici, i rekla joj da skloni povće da sednem...nastao je opšti haos...neće da skloni torbu, pa to ti je....a ja još veća budala krenem da sednem...računajući da će skloniti torbu i shvatiti da nije u pravu, i sednem joj na paradaiz, na šta je ona počela da vrišti, kako sam smela da joj sednem na paradaiz......ne mogu dalje da pričam...šooook i od mene same i od raznoraznih budala...

Neka si joj sela, na paradajz. Posle toga, verovatno neće druge hebati u zdrav mozak na taj način :)

Nije sve u materialnom zaista...Fascinantno mi je da ovde u Srbiji postoji gomila ljudi(ne mislim na nikoga odavde:lol: = koji kao kritikuju ''zli'' kapitalizam liberalizam a totalno su postali robovi ''krpica'' kola i koječega još...:lol:

Da, da... mislio si na mene, druze moj. :(
Sta da radim kada volim lepe stvari na sebi, oko sebe. I da svi budu srecni i zadovoljni svojim zivotima. Da svojim radom mogu da kupe sve sto im dusa pozeli i sto im je potrebno.
Mislim da u tome nema nista lose.
A kapitalizam, liberalizam, sta god, nisam ja izmislila. A kamoli komunizam, socijalizam...

Neka si joj sela, na paradajz. Posle toga, verovatno neće druge hebati u zdrav mozak na taj način :)
Stvar je ljudi , nisma dovršila priču do kraja, što je počela da vrišti u busu....kreten sela mi je na paradaiz...ja sam samo pokušala da sednem, sela na trenutak...ona me lepo gurnula i ja sam ustala i sklonila se od budale, i priznajem sama ispala budala jer se kačim sa istima....

Da, da... mislio si na mene, druze moj. :(
Sta da radim kada volim lepe stvari na sebi, oko sebe. I da svi budu srecni i zadovoljni svojim zivotima. Da svojim radom mogu da kupe sve sto im dusa pozeli i sto im je potrebno.
Mislim da u tome nema nista lose.
A kapitalizam, liberalizam, sta god, nisam ja izmislila. A kamoli komunizam, socijalizam...
Ipak moraš znati svoje mesto...To je i poenta kapitalizma...

...ne mislim da je to "mesto" zacementirano, kao sto ne mislim da su samo skupe stvari lepe, pre bih rekla da se moramo prilagoditi
situaciji u kojoj smo, pa se prema istoj i ponasati....sto opet znaci da se firmirane stvari zaobilaze u sirokom luku dok se i ako se
stanje ne popravi....znam mnogo zena medju kojim sam i sama koje jako malo novca daju na odecu, a pritom pristojno i cak moderno
izgledaju.....

...poenta je u pametnom raspolaganju onim sto imas u novcaniku.....

Baš to...Pomeranje je moguće...Ja bih lično najviše voleo da imamo plemstvo ''nobles oblige'' a ne priprostu sirovu a kod nas i kriminalizovanu buržoaziju ali...A upravo to neko sa malo napravi da izgleda da ima mnogo a neko je sa mnogo siromah jer je siromah u glavi bez ukusa i mirisa..

Pogledaj recimo rusko plemstvo koje je ovde došlo posle ''revolucije'' na početku 20.-og veka...Svi su bili ko crkveni miševi ali su zadržali manire i uticali na ve koje su ''dotakli'...I radil i su sve i svašta obične poslove nisu mnogo birali...Bili su srećni što su živi i sigurni od progona.

Interesantno svi koji ih se sećaju govore kako gotovo nisu ni ličili na ''tipične'' revoluctionarne ruse sirove primitivne agresivne...Bili su vrlo obrazovani načitani elokventni i muškarci i žene vaspitani znali su nekoliko jezika...

Back