aleksazr
Domaćin
- Poruka
- 3.375
Hteo da stavim bazen u dvorište, tražim ga, tražim... i setim se da sam ga bacio
retard
retardDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
retard

Ne sećam se kad sam posledni put igro igricu...Slaba mi je grafička a nekako sam se i odvikao...Bio sinoć gladan, hteo da kupim ćevape...
Koliko je sati? 20:30h, ima vremena, neće se još zatvoriti, mogu malo na net, pa da odigram koji CS, slušam muziku...
E dobro, sad ću da jedem, koliko je sati? 2:30h..

Ili sam te zakačio nekako ne znam...
Stvarno ima praznih ljudi arogantnih a pritom priglupih...Torokuša koji ne znaju šta im gde stoji u stanu a znaju gde šta stoji kod drugih...I muški i ženski...Kad nešto uradiš u ''znoju lica svog'' onda m i se obrati dotad...

Boli me baš uvo ko se kolko i kada žali...Imam svoj život i malo mesta za bavljenje tuđima...Kod nerviranje se uvek moramo setiti ovog...
http://forum.krstarica.com/showthre...znerviralo?p=22420392&viewfull=1#post22420392
![]()

Zar nisi ti to uradila kad si me pomenula ''svaki dan''...Boli me baš uvo ko se kolko i kada žali...Imam svoj život i malo mesta za bavljenje tuđima...
Па то Која и ради. Изгледа њима није довољно што је неко скроман и добар. Којо не нервирај се и поздрав....pa progovori malo

...pa progovori malo, bar o vremenu, nema veze koja je razlika u godinama, vec koje vas teme zanimaju....ni na forumu nisu svi tvoje godiste pa ipak
sa mnogima komuniciras....
Pa malo i progovaram, nije bas da samo cutim. Kad me neko nesto pita, ja odgovorim. Nekad kazem i koju a da me niko nista i ne pita. Ne znam sta bi bilo da ne zaklapam? Verovatno ni tada ne bi odgovaralo.