Sta vas je danas iznerviralo

Pa nista posebno..na krovu imam bar 1m snega sto je izazvalo da se u pola sata na plafonu (od gipsa) pojave 4 fleketine gde iz jedne lije, curi i kaplje kao da neko iznad sipa iz case. 'Ebena zima, 'ebeni sneg, neka se sve nosi......

I kod mene ista stvar. Ma kakvi metar. Metar i po, sto snega, sto leda i ledenica. Zaledili se oluci, malo opicilo sunce i... kada sam se vratila iz grada - plafon na jednoj strani mokar. Popi*dela sam. Soba mi ni na sta ne lici :(
Daj Boze da se ne urusi krov do sutra...
Dogovorili se stanari, pa sutra dolaze alpinisti da rese stvar. Dotle doslo.
Razocarah se danas u sve, na ulicama ne mozes da udjes i izadjes iz busa od snega... bio neki zastoj u saobracaju... sta li, ljudi bauljali po onoj kasi od snega kao da su pijanii, a i ja sa njima... padali...

..rodjaci koji su dozvolili debilnom kumu da im da ime detetu...i danas sutra kad dete odraste treba da se stidi imena....mislim stvarno uzas,
jos vise me nerivra to sto ne umeju i ne smeju da se suprodstave odlukama takve vrste....ooooooooooooo zivote, aalooooooooooo ovo je ipak
21 vek, curko, ti si rodila to dete, pa joj ti sama i daj imeeee......glupaacooooooooooooo mala...

Nije bas da me iznerviralo, ali je ostavilo daleko najtupaviji utisak danas... intervju Andjeline i Jugoslava Cosica... ona koja se istripovala da je neka majka tereza, sa nekim kvazi podacima i statistikamai onim ocurdama kao da pokusava da ga hipnotise, i onaj tupavi, mucavi Jugoslav koji ne bi uspeo ni moju babu da ubedi da ne ide kod kineza po naocare a kamoli ovu kvazihumanitarku da ubedi da mi zaista ne jedemo jedni druge vec par hiljada godina... sto joj ne poslase Natasu ili Oliveru nego Jugoslav :roll:

..rodjaci koji su dozvolili debilnom kumu da im da ime detetu...i danas sutra kad dete odraste treba da se stidi imena....mislim stvarno uzas,
jos vise me nerivra to sto ne umeju i ne smeju da se suprodstave odlukama takve vrste....ooooooooooooo zivote, aalooooooooooo ovo je ipak
21 vek, curko, ti si rodila to dete, pa joj ti sama i daj imeeee......glupaacooooooooooooo mala...

a kako se zove dete? :zblesav:

Pandur, ... kakvi se prostaci nalaze u redovima policije. Da nisam videla ne bih verovala.
Kako policajac može da psuje nekog dok je u uniformi ?
Šta ih to uče u školi kad osnovnu kulturu nemaju.
On , takav, sutra nekom treba da pruži sigurnost.
Stidi se uniforme koju nosiš i na osnovu koje hoćeš da završiš preko reda.

Back