Sta vas je danas iznerviralo

moja sestra je kupila neku gorenje cedilicu za agrume..za kucnu upotrebu..
e sad, fabrika nije znala da moja sestra dnevno iscedi obavezno 3kg narandzi..
garancija 2 god..
do sada je reklamirala 8 puta, a ostalo je jos 6meseci do isteka garancije..
serviserima se kosa digne na glavi kada se ona pojavi..
a ona kaze - kad mi se pokvari posle isteka garancije, opet cu da kupim isti :malav:

moja sestra je kupila neku gorenje cedilicu za agrume..za kucnu upotrebu..
e sad, fabrika nije znala da moja sestra dnevno iscedi obavezno 3kg narandzi..
garancija 2 god..
do sada je reklamirala 8 puta, a ostalo je jos 6meseci do isteka garancije..
serviserima se kosa digne na glavi kada se ona pojavi..
a ona kaze - kad mi se pokvari posle isteka garancije, opet cu da kupim isti :malav:

Obavezno da kazes sestri: Koliko dana je aparat bio u servisu,za toliko dana se produzava garancija.

Uvek me odusevi kad na primer dete ne zeli da ima tajne pred roditeljima pa ih sve redom otkrije ali onog trenutka kad razredni staresina pozove roditelje u skolu ili me isto tako odusevi kad muz nema tajne pred zenom i sve joj poveri ali onog trenutka kad uvredjena ljubavnica posalje kompromitujuce fotografije na adresu, ili tako eto oduseve me ljudi kojima je poverenje bitno i koji nista ne kriju naravno sve do momenta dok se samo ne kaze.
Iznervira me licemerstvo vise nego bila sta drugo.

Uvek me odusevi kad na primer dete ne zeli da ima tajne pred roditeljima pa ih sve redom otkrije ali onog trenutka kad razredni staresina pozove roditelje u skolu ili me isto tako odusevi kad muz nema tajne pred zenom i sve joj poveri ali onog trenutka kad uvredjena ljubavnica posalje kompromitujuce fotografije na adresu, ili tako eto oduseve me ljudi kojima je poverenje bitno i koji nista ne kriju naravno sve do momenta dok se samo ne kaze.
Iznervira me licemerstvo vise nego bila sta drugo.

Leleeeeee... :zblesav:

Ne znam vise kada cu da se preselim na novu adresu. Moram jer nemam para da placam kiriju od 250 evra mesecno.
Nece mi tamo biti lepo, jos skucenije nego ovde gde sam sada, samo jedna soba, qq meni, ali me je iznerviralo sto ovaj nista ne preduzima da prebaci ADSL na tu novu adresu, a necu da ostanem bez ADSL u tom novom stanu... pa prolongiram preseljenje jer moram da imam internet zbog posla ne jednom sajtu.
Uzas! A kako je ovaj covek sa kojim zivotarim inventivan i brz, necu imati ADSL, ima nesto sigurno da se iskomplikuje... vec se unapred nerviram.

Нигде по вароши не могу да се нађу НОРМАЛНЕ женске фармерке, да нису поцепане или погужване ко да их је крава жвакала, да ногавице иду равно надоле, а не да изгледају као хулахопке....:zroll:
Кажу: ''Такве више нису модерне...''
А зшто морамо сви да будемо ''модерни'' и да изгледамо као флаше у апатеки - сви исто? z:((

Нигде по вароши не могу да се нађу НОРМАЛНЕ женске фармерке, да нису поцепане или погужване ко да их је крава жвакала, да ногавице иду равно надоле, а не да изгледају као хулахопке....:zroll:
Кажу: ''Такве више нису модерне...''
А зшто морамо сви да будемо ''модерни'' и да изгледамо као флаше у апатеки - сви исто? z:((

pa to zato sto ako ti nisi moderna, oni ce da te nauce da budes..htela ti to ili ne :roll:

Daj bre Afro, Lewis...Mark&Spenser :zblesav:
Nemam ti ja para za to planinarenje, koliko god pristupacno bilo... :zblesav:

...nemam ni ja al znam da imaju....a bilo je kod njih farmerica za neku cifru od 4.500 dinara...pa mozda je nekad bolje
kupiti jedne da valjaju nego neke tamo bzvz pa da ti stoje....

...ea, bilo je finih farmerica u Nesalu ili tako nekako, firma iz Pazara, imaju prodavnicu u Trogvackoj, od prilike preko
puta Maxija...gore kod Zarkovacke raskrsnice....njihove su oko 2.500...:D

Moze da se natrci na te pazarske da su ok,
vidis to mi je blizu u Zarkovu
...ne isplati se meni da dajem velike pare na farke, koliko god da su dobre, nosim ih par meseci, puknu mi jako brzo, jerbo sam khm, khm, krupna, da ne kazem debela z;)pa zbog spojenih butkica, trenje cini svoje :zblesav:

Moze da se natrci na te pazarske da su ok,
vidis to mi je blizu u Zarkovu
...ne isplati se meni da dajem velike pare na farke, koliko god da su dobre, nosim ih par meseci, puknu mi jako brzo, jerbo sam khm, khm, krupna, da ne kazem debela z;)pa zbog spojenih butkica, trenje cini svoje :zblesav:

...za te znam da su bas dobre, a imaju oni isvoj sajt...ako nadjem poslacu ti da vidis modele....ili potrazi ako imas vremena od bebice:)
...razumem tu muku, i jeste steta davati mnogo para u tom slucaju, mada je u svakom slucaju bolje kupiti dobro a jeftino:D

....evo ga...www.nesal.com

Poslednja izmena od moderatora:
Ja ipak vise volim da kupim skupo i najcesce dobro, nego jeftino i najcesce lose.
Nije pravilo, ali se obicno tako desi.
Nisam toliko bogata da mogu da kupujem jeftine stvari.
Bolje jedna ali vredna stvar, nego tuce krpa koje kad se jednom operu mogu da se bace.
Nemam ni ja sada love da puknem na dobre farmerice 8 ili 10 hiljada, ali da imam te pare, sigurno bih ih kupila :)
A nerviram se upravo zbog toga sto nemam love da kupim ono sto mi se svidja bilo sebi bilo meni dragim bicima.

Back