pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.711
25 minuta od sajma do uključenja na gazelu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
25 minuta od sajma do uključenja na gazelu

pa toliko im je garancija cini mi se..
a toliko im je i rok trajanja![]()

тако и требаa ona kaze - kad mi se pokvari posle isteka garancije, opet cu da kupim isti![]()

moja sestra je kupila neku gorenje cedilicu za agrume..za kucnu upotrebu..
e sad, fabrika nije znala da moja sestra dnevno iscedi obavezno 3kg narandzi..
garancija 2 god..
do sada je reklamirala 8 puta, a ostalo je jos 6meseci do isteka garancije..
serviserima se kosa digne na glavi kada se ona pojavi..
a ona kaze - kad mi se pokvari posle isteka garancije, opet cu da kupim isti![]()
Obavezno da kazes sestri: Koliko dana je aparat bio u servisu,za toliko dana se produzava garancija.

Uvek me odusevi kad na primer dete ne zeli da ima tajne pred roditeljima pa ih sve redom otkrije ali onog trenutka kad razredni staresina pozove roditelje u skolu ili me isto tako odusevi kad muz nema tajne pred zenom i sve joj poveri ali onog trenutka kad uvredjena ljubavnica posalje kompromitujuce fotografije na adresu, ili tako eto oduseve me ljudi kojima je poverenje bitno i koji nista ne kriju naravno sve do momenta dok se samo ne kaze.
Iznervira me licemerstvo vise nego bila sta drugo.

Jao Hellen istina ziva, ni ja vise ne mogu da nadjem farmerice sa normalnom 'dubinom' ...sve neki spusteni strukovi, da mi se lepo procep na doopetu, d'izvinete, vidi...i naravno uske nogavice i sve ostalo...grrrr

Нигде по вароши не могу да се нађу НОРМАЛНЕ женске фармерке, да нису поцепане или погужване ко да их је крава жвакала, да ногавице иду равно надоле, а не да изгледају као хулахопке....
Кажу: ''Такве више нису модерне...''
А зшто морамо сви да будемо ''модерни'' и да изгледамо као флаше у апатеки - сви исто?![]()
Daj bre Afro, Lewis...Mark&Spenser
Nemam ti ja para za to planinarenje, koliko god pristupacno bilo...![]()
pa zbog spojenih butkica, trenje cini svoje 
Moze da se natrci na te pazarske da su ok,
vidis to mi je blizu u Zarkovu
...ne isplati se meni da dajem velike pare na farke, koliko god da su dobre, nosim ih par meseci, puknu mi jako brzo, jerbo sam khm, khm, krupna, da ne kazem debelapa zbog spojenih butkica, trenje cini svoje
![]()