Sta vas je danas iznerviralo

Evo nerviram se jerbo sam trudnjaca u 9.mesecu i treba danas da odem kod lekara na ctg i da pokupim papire za bolovanje. I onda me zove muz da kaze da ne idem jer je napolju led pa se valjda brine da ne padnem. Ja kazem "otopice se, valjda, do 11", a on kaze "ako se ne otopi, nemoj ici". A opcija da on dodje po mene i odveze me mu nije pala na pamet - e to me je iznerviralo. Msm, razumem ja da je on na poslu ali nije bas ni da je neurohirurg pa da ne moze izaci na pola sata z:((

Stiglo "obaveštenje" iz poreskog, da ako ne uplatim dug od 39 dinara, će mi obračunati otpisan dug od 2002 pa ću im biti dužna 70000. Kako love u mutnom...ko slučajno ne uplati u roku od 3 dana ono što oni nisu dobro obračunali (jer sam prošle godine bila na nuli), taj je nagrabusio opasno.

A odakle joj tih " dosta stvari ", kada je već sve ispoprodavala i opet je gola k'o pištolj ?!? :eek:
Sada samo bošču na rame, ćerku za jednu ruku, jelku u drugu ... i napred, u svetliju budućnost ...

Pa morala sam da sve sto mi je iole vrednije isprodajem, a nema za mene vise nikakvu svrhu, sta cu, to je bilo neminovno.
Cerka nije sa mnom :( ona bar ima hvala Bogu svoj krov nad glavom, glavno da je njoj dobro, to mi je ipak najvaznije, a ja cu pokusati da se snadjem, a ako ne, videcu sta cu.
Sto se jelke tice, vec godinama je nisam imala.
Pre sam verovala u neku ``svetliju buducnost``, sada vise ne.
Ne daju zlotvori.
P.S. Uvek se ubedacim kada dodje Nova :(

Pa morala sam da sve sto mi je iole vrednije isprodajem, a nema za mene vise nikakvu svrhu, sta cu, to je bilo neminovno.
Cerka nije sa mnom :( ona bar ima hvala Bogu svoj krov nad glavom, glavno da je njoj dobro, to mi je ipak najvaznije, a ja cu pokusati da se snadjem, a ako ne, videcu sta cu.
Sto se jelke tice, vec godinama je nisam imala.
Pre sam verovala u neku ``svetliju buducnost``, sada vise ne.
Ne daju zlotvori.
P.S. Uvek se ubedacim kada dodje Nova :(
Ma, umiri se, ti si barem slobodna, makar si i polugladna !!!
Mene su, juče, k'o gorskog 'ajduka, vodili na policiju i da nije tog njihovog štrajka, praznične atmosfere, nekih poznanstava i čarobnog zelenog papirića, na kome piše 100 i još neki čudni znaci, još bih tamo sedeo, a ne ovde, da ti delim pametne savete i utehe !!!

nije danas
pre neki dan je
http://studentskeborbe.wordpress.com/2011/12/23/ниш-савез-студената-филозофског-прот/

slika2w.jpg

slika1w.jpg

BANKA!
Jutros legla plata, izgubim dva sata u kupovini +sat vremena cekanja na kasi, dodjem na istu-odbijena kartica -NEMA SREDSTAVA NA RACUNU!!
Dodjem kuci, sajt banke nije u funkciji
idem sutra sabajle krvi da im se napijem, hicka im materina bankarska bezobrazna :tiganj:

Мене нервира већ дуже време, а то траје годинама у Србији, шалтеруше у пошти, банкама, муп-у.. сви нешто нерозни, нандрдани, бахати. Немају ни мало љубазности, стрпљења.

Back