-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kuda ide ovaj bezobzirni, ludi, sebični svet? 
OvoKuda ide ovaj bezobzirni, ludi, sebični svet?
http://www.b92.net/putovanja/ostalo.php?yyyy=2011&mm=08&dd=09&nav_id=530691
Bože sačuvaj. Kakvi idioti.
Ja bih ih bacila na 'leb i vodu, dok se ne opamete, a izgleda da je to negde, u nekom delu sveta, normalan način vaspitanja i čeličenja
Svi smo ljudi, tako isti... a tako suštinski različiti, da je to ravno čudu! Nama je ovako nešto za zgražavanje, smatramo to nekom vrstom zlostavljanja, a njima je normalno.
Neka mi neko kaže da je ovo montirano, da se nije zaista desilo
Obično ne gledam ovakve stvari, ali nisam mogla ni pretpostaviti šta je na snimku, računala sam da je neka zezancija, kad ono - presede mi ceo dan
Da li je realan snimak, ili je neka lutka, montaža...? 

Vala je strašno, baš, baš
Ipak, sve mislim da je neka montaža, nekako mi nije logično da moderacija ostavi klip na You Tube-u, ako je stvaran. Brišu i mnogo manje uznemirujuće klipove, a kamoli ovako nešto, pa zato sve i mislim, tj. nadam se da je montaža.![]()
Da bi obrisali, mora neko da prijavi. Plus koliko tamo klipova ima, na milione i milione komada. Plus ko je toliko bizaran da trazi ovakav klip sa ovakmim nazivom? A realno treba prijaviti kako bi se uklonio, to se slazem. Bljak...

)Ne bih bas rekao da si u pravu sto se tice sta zmija moze sve da proguta. Anakonda, koja moze da bude i duza od 10 metara (najvece se pojavljuju valjda u Amazonu u Juznoj Americi), moze sigurno ladno da pojede i neku vecu zivotinju (kao na drugom snimku, koji sam postavio dole) i bez problema dete ili cak coveka. Jednostavno, misici usta su joj toliko fleksibilni da moze usta da otvori i mazne bez problema i veci plen. Gledao neke snimke i slike o tome sta su nalazili u njihovim stomacima.
Nije za ljude sa slabim zivcima, odmah da vas upozorim!
kiša i hladnoća
sve ispod +35 stepeni je čist smrz....
I onda se, skoro pa, pobiju za prvih 5 brojeva