Sta vas je danas iznerviralo

prvo hocu jedne cizme i kupujem ih ebene 3 godine,jer nikako da se poklopi da imam pare dok im je sezona
i sad u sezoni,imam pare,al eto,bas ove zime oni rasprodaju i nema vise...kao da je novi model...
al ajde...nadjem ja druge neke
i zamisli,dok sam uspela da se organizujem oko cuvanja bebe i svega,nema vise broj koji mi treba :poludeo:
sad cu namerno da nosim patike,u inat :evil:

prvo hocu jedne cizme i kupujem ih ebene 3 godine,jer nikako da se poklopi da imam pare dok im je sezona
i sad u sezoni,imam pare,al eto,bas ove zime oni rasprodaju i nema vise...kao da je novi model...
al ajde...nadjem ja druge neke
i zamisli,dok sam uspela da se organizujem oko cuvanja bebe i svega,nema vise broj koji mi treba :poludeo:
sad cu namerno da nosim patike,u inat :evil:

E majkumu,a bas sam htela da te pitam jesi li ih uzela....

@tema:
Gledaj kad otvaras vrata,majkumu ***** gledaj!
Naravno da je izasla na ulicu i naravno da sad nema sanse da je vratim....
KAd pomislim da jednog dana mogu da je nadjem zgazenu....
Izgleda da samo ja o tome mislim,drugi ne obracaju paznju :evil: :evil: :evil: :vudu:

Poslednja izmena:
E majkumu,a bas sam htela da te pitam jesi li ih uzela....

@tema:
Gledaj kad otvaras vrata,majkumu ***** gledaj!
Naravno da je izasla na ulicu i naravno da sad nema sanse da je vratim....
KAd pomislim da jednog dana mogu da je nadjem zgazenu....
Izgleda da samo ja o tome mislim,drugi ne obracaju paznju :evil: :evil: :evil: :vudu:
m da :kletva:

sta je bilo,baba pustila macku napolje? :evil:
opet?
stavi neku klopu,debela ce doci garant :mrgreen:

To bi znacilo da te nervira 90% ljudske populacije.

Pa 90% ljudi,a mozda i vise, me u blagu ruku ne zanima. Nisu bas vredni mog nerviranja, ali ih smatram nevaznim. I uopste se ne borim protiv toga, jer nikad nisam bio u fazonu "sve vas volim, niti mi je ikada bio cilj da mene svi vole. Prosto, ne trudim se, niti vidim potrebu za tim. Vise cenim iskrenost i ljude koji se ne pretvaraju.

@Tema: danas jos nista. :super:

Back