Sta vas je danas iznerviralo

Moj slatki mali smartphone je toliko pametan,ljubi ga majka,da se sam na net prikljucuje.....
Sav mi je kredit skinuo :evil:
E pa prc, nema vise dopune....
I onaj umisljeni sto se ponasa kao da sve zna,a nema pojma bre,ispalo ja kao da ja ne znam sta treba sa telefonom da radim :roll:
E bre covece,bar nauci sta treba da radis na svom radnom mestu.
:evil:

Juce sam trebala da sacekam neke stvari na autobuskoj. E sad, telefon ne nosim sa sobom mnogo putaA, I TO SVI ZNAJU. Odem ja na busku pravo s posla, jer nisam imala vremena da dodjem do kuce. Cekam bus koji kasni sat i po vremena, duva vetar, pada kisa, ja u kratkoj jaknici i nekoj bluzici (na poslu loze do 1000 stepeni). Stize bus, torbe nema. Pokisla i promrzla ko mis, ulazim u taksi, stizem najzad i ulazim u kucu da bi videla 1 PORUKU da mi to nece poslati danas vec sutra. Bar da se setila da zovne, videla bi da se ne javljam, valjda bi shvatila situaciju. Ja cutim i mislim se bolje da ne odgovaram, ..... sve po spisku. Pise u poruci poslace danas. Danas ne mogu da stignem, uze decko slobodan dan, kaze sacekace on. Da bi mu u 11 javila doticna persona da nije poslala. Mislim... Nikli su mi rogovi, i da ih ovce imaju osecala bih se kao 1 od njih

Poslednja izmena:
Klasika... cekala sat vremena iako sam imala zakazano kod lekara... i to da sam ja u pitanju nego dete... i na kraju mi ipak nije dala uput... nije to za vma, zna ona bolje :dash:. Drtina jedna matora, izlapela! I sad cu morati ponovo da idem sledece nedelje i da ponavljam iste stvari, i da se nadam da ce biti bolje raspolozena i da ce me saslusati. :sad2:

Back