crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
neki koji sebi prisvajaju pravo da određuju šta može a šta ne
Da, i mene su iznervirali zandarmi koji kamenicama gadjaju omladinu i popove.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki koji sebi prisvajaju pravo da određuju šta može a šta ne

Da, i mene su iznervirali zandarmi koji kamenicama gadjaju omladinu i popove.![]()
Žuto licemerstvo. Ti mladi ljudi im nisu smetali i nisu ih nazivali huliganima kada su se sukobljavali sa Slobinom policijom. Bili su heroji demokratije, borci za bolje sutra. Rušenje Beograda i paljenje skupštine u njihovo ime je bio patriotski čin. A sada je vandalizam...
![]()

Žuto licemerstvo. Ti mladi ljudi im nisu smetali i nisu ih nazivali huliganima kada su se sukobljavali sa Slobinom policijom. Bili su heroji demokratije, borci za bolje sutra. Rušenje Beograda i paljenje skupštine u njihovo ime je bio patriotski čin. A sada je vandalizam...
![]()
Iznerviralo me sto sam radila sve do sada i nisam u toku sta se desava u Beogradu. Nadam se da je nesto sto ipak nece imati neke velike negativne posledice. Moram sad na trideset stranica da iscitavam vesti.

Necemo uci u Evropu...![]()

Klasična manipulacija narodom...kao i sa mamografom. Sve će to da plate osiguravajuća društva. A ko zna koliko mamografa su ovi pokrali od jadne države i a tu plaču nad ovim što je Veran prao pare...Iznervirala me i izjava zhutatja da ce gradjani Beograda placati stetu nakon nemira koje su izazvali ****** i zandarmerija.
Изнервирало ме кад сам видела да је Јека банована!![]()
Iznervirala me i izjava zhutatja da ce gradjani Beograda placati stetu nakon nemira koje su izazvali ****** i zandarmerija.

Изнервирало ме кад сам видела да је Јека банована!![]()

![]()

... nedelja, sprema se rucak, pa rucak za sutra a ja sa svim sudovima u kupatilo..

katastrofa....