Sta vas je danas iznerviralo

Seo je pored mene u autobusu jedan mladić, srednjoškolac, koji je toliko smrdeo na znoj od prošle nedelje, da sam htela da padnem u nesvest, onako sedeći. Nabila sam nos u prozorsko staklo, koje takođe nije oprano od kad je postavljeno, i jedva dočekala Niš. Ako se pitate zašto nisam ustala, nisam mogla, jer bus je bio prepun.
Razmišljala sam da li da mu kažem kako bi bilo lepo da se kupa češće, kako ga devojke ne bi izbegavale, ali nisam mogla da izdržim da se okrenem prema njemu.

...od juče, ali posljedice će biti duže..:mrgreen:
...JA...na brzinu se obuh juče ujutru, nešto što nisam obuvala od proljetos, pa zaboravila da mi je malo malo...a mlatila cijeli dan, noge mi nabrekle...
...i šta sad da obujem?!...ne, nemam ništa komotnije...(41):dash:

Deca koja smatraju da je ekstra zabavno zvoniti ljudima i onda pobeci....
Ispritiskaju sva zvona u zgradi i samo ih vidim sa terase kako sibaju iz ulaza :evil:
Ajde,ja nisam spavala popodne,al' moja mama je zaspala,a lose je spavala nocas,i nju su probudili...
Sisla sam do radnje,i sreca njihova nisam ih zatekla u blizini....

Da li je navika, ili šta li je, ali ni meni se ne dopada ovakav forum :(
Ali baš, baš, baš mi se ne dopada, i baš me nervira i baš je ružan :rtfm:

edit: a posebno me nervira što opcija data u dnu stranice "vrh stranice" jednostavno ne radi.:evil: I sada moram da skrolujem do vrha da bih izabrala drugu stranicu, ili šta god :evil:
Baš me nervira :roll:

није ме изнервирало, али баш је безвезан нови изглед форума, па бесмислено куцкање података, као да се први пут логујем...
може ли да се врати стари изглед?

Back