rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
A čija to religija dozvoljava trojke?Ако волиш тројке, можда и размислим![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čija to religija dozvoljava trojke?Ако волиш тројке, можда и размислим![]()
Чега се паметан стиди...
priznaj da si vanzemaljac isto kao i mi ostali gresnici sto pisemo latinicu
jos ako nisi pravoslavka...tesko tebi
Зар не видиш да се мало шалимо?A čija to religija dozvoljava trojke?
Боље буди корисна. Ухвати мотику и окопавај кукуруз са сељацима. Клечање и лежање је за Милогорце.(Plačnim glasom): Grešnaaaa samm, grešnaa samm !!
Idem da klečim na kukuruzu...
![]()
![]()
Danas me je iznervirala opomena pred utuzenje za struju.
Ima li ko iskustva sa placanjem struje na rate. Kako to ide?
Pomagajte ljudi...![]()
A čija to religija dozvoljava trojke?
ne menjaj temu nego nam lepo objasni,zasto pises latinicom![]()
...predpostavljam da treba da odeš tamo i probaš da podneseš zahtev
ili nešto slično....
Ćuti, vidiš da spremaju naramke drva (za lomaču)![]()
Kakve trojke crni sine...Ако волиш тројке, можда и размислим![]()
Ne igraj se sa njima, isključili su komšije moje babe prošle nedelje... a oni siroti još bebu u kući imaju...Danas me je iznervirala opomena pred utuzenje za struju.
Ima li ko iskustva sa placanjem struje na rate. Kako to ide?
Pomagajte ljudi...![]()
A mene jesu iznervirali u pošti. Problem je što se to dešava svaki put. Ja pitam jedno, oni odgovaaju drugo.. igramo se gluvih telefona. Skroz neprofesionalno.
A najviše me nervira kad se službenici emotivno unose, pa puhću dok rade, ili se međusobno kikoću (dok ti stojiš ko idiot ispred njih i čekaš da ti završe posao za koji ih plaćaš), i tako.
Verovatno. Bas su me danas lepo obradovali. Zar im nije palo napamet da bih placala redovno i u punom inosu da imam odakle.![]()
A mene jesu iznervirali u pošti. Problem je što se to dešava svaki put. Ja pitam jedno, oni odgovaaju drugo.. igramo se gluvih telefona. Skroz neprofesionalno.
A najviše me nervira kad se službenici emotivno unose, pa puhću dok rade, ili se međusobno kikoću (dok ti stojiš ko idiot ispred njih i čekaš da ti završe posao za koji ih plaćaš), i tako.
ili kada je red ogroman,ima dva saltera od kojih radi samo jedan
a ona bleji dok salter zvrji prazan
na pauzi...boli je uvo
a najvise me nervira to sto svi ispred mene uvek dave,a ja sve zavrsim jako brzo
i to me prati ceo zivot
u prodavnici dave za kasom
u posti dave sa nekim sta ti ja znam
kod lekara dave unutra ko da ih operishu...
a ja udjem i izadjem i to je to
jao tačno, ko da im bubrege vade......![]()
Ne igraj se sa njima, isključili su komšije moje babe prošle nedelje... a oni siroti još bebu u kući imaju...![]()
mislim da ako placas svakog meseca koliko mozes,nece da te jure i smaraju...bar ne bi trebalo
mi smo tako radili pre...grejali se na struju i nakupilo se...ali smo placali po deo...koliko smo mogli
i nisu nas dirali
probaj tako
Pa ne igram se sa njima zato sto sam neodgovorna nego zato sto nemam da platim. Placam koliko mogu svakog meseca.
Jao grozno, pa sta sada rade ti ljudi?
Ne znam sta se desava. Djilas je pre neki dan plamudio na TV da ce krenuti da se obracunavaju sa bogatasima koji imaju para a nece da placaju. Ne znam da li su mene uracunali u bogatasa samo zato sto zivim u centru grada.