drži me od juče....
...već sam rekla bem ti kapitalizam....primaju i
otpuštaju kako im padne na pamet....

vratite mi Titaaaaaa.............

otpuštaju kako im padne na pamet....

vratite mi Titaaaaaa.............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dan mi je počeo buđenjem u pola 7, vožnja sat vremena do posla, jurenje šalteruša po opštini da mi promene prezime na izvodu i državljanstvu... onda posao:javljaj se na telefon, primaj fax, šalji fax, plaćaj račune, knjiži, upisuj, onda je došao čovek koji me obučava i isisao sav život iz mene mukotrpnim objašnjavanjem kontiranja(mrzim knjigovodstvo)... pa juri u Su da vidim kuhinju i ostalu drvenariju, pa se vrati opet na posao da završim neki račun... pa na kuću, bori se sa majstorima-kojekavim... pa sedaj u kola i vozi nazad za Ns...
Stigla sam kući u 7 sati... i tako mi je svaki dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nema života...![]()
Prosula mi se bocica jako skupog parfema u kupatilu...
Al mi bar stan mirise na Dior...![]()
Ja bi od srece razbila jos jednu da mi se to dogodilo!
Danas me sve zivcira
Najprije konj u ducanu jer mi je reka da nemam novaca na karti ili nisam platila racunSto nije istina!
Kad sam provjerila sa bankom odem sva sritna u soping i osicam da mi je torba mokra
Uvucem ruku rasjecem palac na bocicu parfema koji se razbija i sav iscurio u torbu
i to koju torbu
Najlipsu, najskuplju torbu unisti sa parfemom od 100ml
Doduse izvanka ne vidim jos nikakvu promjenu u boji ali ocekujem, a unutra necu moci nista staviti narednih godinu dana!
Jakna mi je na pranju, valjda ce se oprati, nova jest ali nije mi je za ko torbe
Necu se micat danas iz kuce...kako god izadjem onako neki problem i evo sad me glava boli sto od sikiracije sto od bukvalno smrada tolike kolicine parfema![]()
i moja torba
Ma nek idu parfemi, bitno da smo mi citave...![]()
i moja torba
malo gledam u krstu, malo nju, malo vise u nju...valjda ce biti ok![]()
Naravno da ce biti ok...
Jos ce ti i fino mirisati![]()
![]()
Odnicu je na kemisko ciscenje mozda oni mogu uklonit ovaj miris, necu moci stavit nista u torbu zbog mirisa, a bacila sam tablete za migrenu(ne jeftine), 2 kutije cigara, 2-3 upaljaca, zvake, bombone, neke baterije...srica pa mi fotic nije bio u torbi inace bi tek onda bio pakao![]()
Грозно испала на ТВ!
Баш сам се ...Ако стварно тако изгледам, онда сам![]()
Грозно испала на ТВ!
Баш сам се ...Ако стварно тако изгледам, онда сам![]()
Ćuti bre... pa znaš i sama kako izgledaš...
Da vidiš moj snimak sa svadbe, uplašili bi se....
Mlada kao tenk... raščupana i debilna... ma strašno...![]()
aaaaaaa........nisi nam rekla da te gledamo................
![]()
E lepo sam ti ja rekla...a ti navalila na sendvice,pa na bake rolls...![]()
Ma nisam ja debela... nego fotograf kreten...
E da, iznervirao me je muž(kako to čudno zvuči-još se privikavam) danas, jer se izderao na mene, kad smo išli da gledamo granit za prozorske daske...
pa sam morala i ja na njega da se derem, toliko da sam promukla...
Ali se posle umilio... sve sam mu oprostila...
Rešavamo probleme bračnim dužnostima...![]()