Sta vas je danas iznerviralo

Dan mi je počeo buđenjem u pola 7, vožnja sat vremena do posla, jurenje šalteruša po opštini da mi promene prezime na izvodu i državljanstvu... onda posao:javljaj se na telefon, primaj fax, šalji fax, plaćaj račune, knjiži, upisuj, onda je došao čovek koji me obučava i isisao sav život iz mene mukotrpnim objašnjavanjem kontiranja(mrzim knjigovodstvo:evil:)... pa juri u Su da vidim kuhinju i ostalu drvenariju, pa se vrati opet na posao da završim neki račun... pa na kuću, bori se sa majstorima-kojekavim... pa sedaj u kola i vozi nazad za Ns...

Stigla sam kući u 7 sati... i tako mi je svaki dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nema života... :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Dan mi je počeo buđenjem u pola 7, vožnja sat vremena do posla, jurenje šalteruša po opštini da mi promene prezime na izvodu i državljanstvu... onda posao:javljaj se na telefon, primaj fax, šalji fax, plaćaj račune, knjiži, upisuj, onda je došao čovek koji me obučava i isisao sav život iz mene mukotrpnim objašnjavanjem kontiranja(mrzim knjigovodstvo:evil:)... pa juri u Su da vidim kuhinju i ostalu drvenariju, pa se vrati opet na posao da završim neki račun... pa na kuću, bori se sa majstorima-kojekavim... pa sedaj u kola i vozi nazad za Ns...

Stigla sam kući u 7 sati... i tako mi je svaki dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nema života... :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Ej nije to teško...samo dok uđeš u štos..onda to odrađuješ rutisnki...evo ja
knjižim..pričam na tel., sa decom, ili pevušim....:lol:...samo se opusti....:lol:

Prosula mi se bocica jako skupog parfema u kupatilu... :sad2:
Al mi bar stan mirise na Dior... :whistling:

Ja bi od srece razbila jos jednu da mi se to dogodilo!

Danas me sve zivcira:besna:
Najprije konj u ducanu jer mi je reka da nemam novaca na karti ili nisam platila racun:eek::rtfm: Sto nije istina!:besna: Kad sam provjerila sa bankom odem sva sritna u soping i osicam da mi je torba mokra:eek: Uvucem ruku rasjecem palac na bocicu parfema koji se razbija i sav iscurio u torbu:besna: i to koju torbu :eek::besna::besna::besna::besna: Najlipsu, najskuplju torbu unisti sa parfemom od 100ml:besna::besna::besna: Doduse izvanka ne vidim jos nikakvu promjenu u boji ali ocekujem, a unutra necu moci nista staviti narednih godinu dana!:sad2:
Jakna mi je na pranju, valjda ce se oprati, nova jest ali nije mi je za ko torbe:(
Necu se micat danas iz kuce...kako god izadjem onako neki problem i evo sad me glava boli sto od sikiracije sto od bukvalno smrada tolike kolicine parfema:dash:

Ja bi od srece razbila jos jednu da mi se to dogodilo!

Danas me sve zivcira:besna:
Najprije konj u ducanu jer mi je reka da nemam novaca na karti ili nisam platila racun:eek::rtfm: Sto nije istina!:besna: Kad sam provjerila sa bankom odem sva sritna u soping i osicam da mi je torba mokra:eek: Uvucem ruku rasjecem palac na bocicu parfema koji se razbija i sav iscurio u torbu:besna: i to koju torbu :eek::besna::besna::besna::besna: Najlipsu, najskuplju torbu unisti sa parfemom od 100ml:besna::besna::besna: Doduse izvanka ne vidim jos nikakvu promjenu u boji ali ocekujem, a unutra necu moci nista staviti narednih godinu dana!:sad2:
Jakna mi je na pranju, valjda ce se oprati, nova jest ali nije mi je za ko torbe:(
Necu se micat danas iz kuce...kako god izadjem onako neki problem i evo sad me glava boli sto od sikiracije sto od bukvalno smrada tolike kolicine parfema:dash:

:cmok2:
Ma nek idu parfemi, bitno da smo mi citave... :mrgreen:

Odnicu je na kemisko ciscenje mozda oni mogu uklonit ovaj miris, necu moci stavit nista u torbu zbog mirisa, a bacila sam tablete za migrenu(ne jeftine), 2 kutije cigara, 2-3 upaljaca, zvake, bombone, neke baterije...srica pa mi fotic nije bio u torbi inace bi tek onda bio pakao:eek:

Pa da, na hemijskom ti je mogu ocistiti, mojoj se mami isto desilo proslje nedelje i sada je torba skoro kao nova... ;)
Srecno :heart:

Изнервирало ме сад, кад сам прочиттала да разбијате флаше са парфемима, а ја немам парфема на бацање! :besna:
Иначе, дошла сам да кажем да ме изнервирао пијани колега на састанку...али сам га ,,регулисала'', па сам задовољна собом. :)

E lepo sam ti ja rekla...a ti navalila na sendvice,pa na bake rolls...;)

Ma nisam ja debela... nego fotograf kreten...:lol:

E da, iznervirao me je muž(kako to čudno zvuči-još se privikavam:rumenko:) danas, jer se izderao na mene, kad smo išli da gledamo granit za prozorske daske...:( pa sam morala i ja na njega da se derem, toliko da sam promukla...:eek::neutral:
Ali se posle umilio... sve sam mu oprostila...:heart:

Rešavamo probleme bračnim dužnostima...:rumenko::heart:

Ma nisam ja debela... nego fotograf kreten...:lol:

E da, iznervirao me je muž(kako to čudno zvuči-još se privikavam:rumenko:) danas, jer se izderao na mene, kad smo išli da gledamo granit za prozorske daske...:( pa sam morala i ja na njega da se derem, toliko da sam promukla...:eek::neutral:
Ali se posle umilio... sve sam mu oprostila...:heart:

Rešavamo probleme bračnim dužnostima...:rumenko::heart:

salim se Cicak :cmok2: nemo se ljutiss :)

Back