Sta vas je danas iznerviralo

Znas kako mm to objasnjava :dash: posto su oni jaki ono kao imaju snagu,kada dobiju iole malu temp. to odmah udara u njihove ruke i noge i gube tu svoju snagu i naravno odmah odu u horizontalu :dash:
A molicu ja vas sad da mi kazete gde nas udara temp.?

Jao jao...:mrgreen:

Mm nema temperaturu, ne kašlje, ne kija, ma nije mu ništa... ali kaže: "Grebe me grlo..." :roll::roll::roll:
Odmah smo izvadili strepsils, propolis pumpicu-da prska to booollllnnnoooo grlo, a kad sam ga pitala, da mu skuvam čaj, zgroženo me je upitao:"Pa jesi li ti normalna, na upaljeno grlo vruće!!!":eek::eek::eek:

Stvarno sam šašava... kako na to nisam mislila...:lol::mrgreen::zcepanje:

što sam se uspavala...pa nisam ni ''dete'' probudila na vreme i morala da joj dam pare za taxi da stigne na prvi čas, na hemiju...jer sam mislila da će da odgovara...kad, na taj prvi čas je došlo samo 6 učenika i profesorka je predavala novo gradivo...što milim da nije fer, jer je dota dece odsutno, a ona prelazi novo gradivo...i tako. gluposti....

kiša
planirala sam da perem prozore i da gluvarim ali ništa od toga...

još ću morati i perjanu jaknu da vadim koliko je hladno...
mada ako bi obukla nešto sa dugim rukavima, a ne forumašila sa kratkim uz otvorenu terasu...možda i ne bi bilo toliko hladno

да не стајем на муку, али људи у неким годинама постану ужасно себични! нажалост!!

Bas tako... :neutral:

A inace, danas me iznervirala drugarica.
Dosla je kod mene i 2 sata pricala o njenim "problemima" sa deckom, bla bla... I onako me usput pita nesto, ja krenem da pricam, ona me prekine i nastavi da prica OPET o svojim problemima... I tako celo vreme. Ta zena bas ne ume da saslusa... :roll:

Bas tako... :neutral:

A inace, danas me iznervirala drugarica.
Dosla je kod mene i 2 sata pricala o njenim "problemima" sa deckom, bla bla... I onako me usput pita nesto, ja krenem da pricam, ona me prekine i nastavi da prica OPET o svojim problemima... I tako celo vreme. Ta zena bas ne ume da saslusa... :roll:

šta je briga našla gde će da olakša muku..ti posle ceo dan nikakva,
a njoj fino....i mene to zna baš da izbaci iz ravnoteže.....:mrgreen:

Back