Sta vas je danas iznerviralo

Mm...
Prehladio se...
A njegove prehlade su nešto najgore što se ovom svetu može desiti...:sad2::mrgreen:
Ni na telefon ne može da priča...

Samo čekam da dođe kući, da vidim onu tužnu facu i :"Ti ne znaš kako je to" ... kao da nikad niko pre njega na ovom svetu nije bio prehlađen...:lol:

Mm...
Prehladio se...
A njegove prehlade su nešto najgore što se ovom svetu može desiti...:sad2::mrgreen:
Ni na telefon ne može da priča...

Samo čekam da dođe kući, da vidim onu tužnu facu i :"Ti ne znaš kako je to" ... kao da nikad niko pre njega na ovom svetu nije bio prehlađen...:lol:

Јој, волела бих да се јави нека чији муж није такав! :eek:
Моји синови нису у том фазону, али ће сигурно бити, чим се ожене! :besna:

iznervirana sam do bola
ostala sam kući i radnim nešto vezano za predavanja što bi i inače radila na poslu, tako da mi je savest nešto mirnija, da bi sačekala tipove iz Merkatora da u usko ograničenom vremenskom intervalu od 10 do 13 donesu zamrzivač.
Njih naravno nema:besna::besna::besna:

A pre dve nedelje je imao neki stomačni virus, i kukavica moja kukavna-imao je GRČEVE!:eek::mrgreen:
Mož' misliti...:roll:

On je meni to tako detaljno opisivao, tu bol, tu jačinu... pa da ga ubiješ...
Ja ga posle pitam, a jel vidiš ti mene svaki mesec kako se presavijam od bolova kad dobijem... e pa to su dragi moj grčevi...:roll::mrgreen:

A pre dve nedelje je imao neki stomačni virus, i kukavica moja kukavna-imao je GRČEVE!:eek::mrgreen:
Mož' misliti...:roll:

On je meni to tako detaljno opisivao, tu bol, tu jačinu... pa da ga ubiješ...
Ja ga posle pitam, a jel vidiš ti mene svaki mesec kako se presavijam od bolova kad dobijem... e pa to su dragi moj grčevi...:roll::mrgreen:

e pa draga u tuđe doope ni bandera nije mnogo

dakleM šimika u doope je najbolji podsticajni faktor
kada sam nakon pola sata uzaludnih pokušaja nekako uspela da dobijem Merkator i da im objasnim šta ih čeka ukoliko se u narednih pola sata ne stvori zamrzivač u mojoj kući, evo ga u hodniku šepuri se nakon 15 min.
Još su pitali da li treba da ga nose na sprat:mrgreen:

J.ebene pare!:evil:
U sustini sam samu sebe iznervirala :roll:
shto treba do sutra da damo 13.200 za ekskurziju a shto nisam ni ja,ni dosta nas znali da idemo,ne razumem jesam li slepa kod ociju kad nam za upis samo postave mali papiric da idemo na vezbe bez ikakvih informacija,i ja odem maltene celo leto nisam kuci i kad se vratim krenem da se raspitujem,svako mi odgovara da nema pojma,salju me iz jedne kancelarije u drugu,da bi me na kraju uputili na neki papiric gde su okacene rate,koje su vec trebale biti placene u materinu,da bi nam danas rekli da je sutra zadnji dan:evil:
A ja sam ta koja je glupa bila,i sad ja ispadam rasejana,neodgovorna...opet :roll:
ali zar nisu trebali da nas nekako obaveste a ne samo neko obavestenje da okace pa ko vidi-vidi ko ne j.ebes ga...
isto ko shto ste rekli da ce grupe sa polascima biti okacene na oglasnoj tabli na sajtu a djavola morala sam agenciju da zovem da znam kud su me metnuli!:evil:

Poslednja izmena:

Znas kako mm to objasnjava :dash: posto su oni jaki ono kao imaju snagu,kada dobiju iole malu temp. to odmah udara u njihove ruke i noge i gube tu svoju snagu i naravno odmah odu u horizontalu :dash:
A molicu ja vas sad da mi kazete gde nas udara temp.?

Back