Sta vas je danas iznerviralo

Prvo me ispali GLUPAČA GLUPAAAAAAAAAAAAAA, sa kojom sam još prošle nedelje ugovorila šminkanje za venčanje...
I to kako...
Nazovem je danas da se dogovorimo oko probnog šminkanja a ona mrtva ladna kaže da neće moći...:eek::eek::eek:
****** ne bi mi ni javila da je nisam nazvala...
Dođe mi da je zadavim ovog momenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:besna::besna::besna:
Krmača jedna...

Drugo, moj pametni muž mi kaže kako su svi majstori savetovali da ne radimo krečenje u nekoj tehnici jer se kuća sleže i zidovi pucaju...

A vrhunac svega je:da kaže da je video da nam je na nekim mestima fasada već popucala... fasada koja je pikovana i za koju smo pukli 15.000 evra!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::besna::besna::besna:

Sad vi meni recite da se ne ubijem?

Evo ja cu da kazem....

Cicak,molim te nemoj da se ubijes.....::worth::worth:
Jer posle nece imati ko da se uda umesto tebe....:rtfm:
Nego...cicak,kakva je to fasada kad ste samo za nju dali 15.000 evra,bre?Imas li neku slikicu da mi to,mislim,ovako ocenimo...odokativno?

Evo ja cu da kazem....

Cicak,molim te nemoj da se ubijes.....::worth::worth:
Jer posle nece imati ko da se uda umesto tebe....:rtfm:
Nego...cicak,kakva je to fasada kad ste samo za nju dali 15.000 evra,bre?Imas li neku slikicu da mi to,mislim,ovako ocenimo...odokativno?

Divna si...:lol::zag:

Ma našao bi ovaj moj zamenu brzo... :mrgreen:

Nemam slike... ima mm u telefonu ali smo posvađani pa neću da tražim...:rumenko:

Ali uslikaću za vikend pa ću okačiti sl.nedelje...
Pikovanje je preskupo ali ti je za ceo život... mada kad sam čula za pucanje...:roll:
Sve se nadam da ovaj moj preteruje jer je on detaljista veliki... :neutral:

Divna si...:lol::zag:

Ma našao bi ovaj moj zamenu brzo... :mrgreen:

Nemam slike... ima mm u telefonu ali smo posvađani pa neću da tražim...:rumenko:

Ali uslikaću za vikend pa ću okačiti sl.nedelje...
Pikovanje je preskupo ali ti je za ceo život... mada kad sam čula za pucanje...:roll:
Sve se nadam da ovaj moj preteruje jer je on detaljista veliki... :neutral:

Pooosssvadjaniiii:eek:

Pa kako bre:dontunderstand:,a vencanje samo sto nije...jaoooj majko
E sad se ja iznervirah....:hvala

Pooosssvadjaniiii:eek:

Pa kako bre:dontunderstand:,a vencanje samo sto nije...jaoooj majko
E sad se ja iznervirah....:hvala

Pa valjda zbog sve te nervoze i pritiska...
Oboje radimo, imamo milion obaveza, pa veridba, pa svadba, pa moj diplomski, pa kuća...

Kako koje prozbori ovo drugo ovako:roll: i onda dernjava...:mrgreen:

Inače zaboravila sam da vam kažem...
pored svih malera... odemo juče, vidimo neke lepe burme, i čovek nam da 10% popusta(a ja na to tražim 15):mrgreen:... ja mu kažem da popriča sa gazdom i da mi sutra tj.danas javi...
Jutros me zove žena i kaže gazda je prihvatio... (a inače već smo kod njih dosta puta uzimali) i kaže mi neku prihvatljivu cenu...
Ja sva srećna kažem mm... on ode popodne da ostavi kaparu, tek će ovaj ipak nije ta cena, to je greška...:eek:

A juče odem da uzmem cvetiće za kićenje... i izaberem ja neke, kaže meni trgovkinja može za 4 dana, ok... ja prihvatim... tek će ti meni zvoni telefon za 15 min... zove ona, kaže:"Nema tih, ima sličnih ali nemaju oni u radnji, tek sl.nedelje..." ebote ni cvetiće ne mogu da kupim ko čovek...

Kažem vam ja, poterao me neki maler žešći...:confused:

Oboje radimo, imamo milion obaveza, pa veridba, pa svadba, pa moj diplomski, pa kuća...

ej, ne sekiraj se-to je normalno( ono sto ti niko nije rekao)
otkako zivim sa deckom, samo se derem na njega( kupovina stana, kriza- banke ne daju kredite, prodaju rezervisan stan nekom drugom...)
samo se trudi da se ne nerviras, sve ce doci na svoje...
niko nece primetiti sminku ako izgledas odmorno i sretno ;)!

Pa,iznerviralo me bolje reci potreslo,to sto sam danas ostavio cerku u bolnicu(dete ima 3 god).Posto je jako mala i vezana za majku i zena je morala sa njom da ostane.Ja sam ostao sa starijom cerkicom i nju moram da vodim u vrtic od 7h30 min.Da ironija bude veca,ja radim od 6.Ah,da-ona glupaca od doktorke mi je dala jedan lep savet-da ostavim pusenje posto je moguce da je dete alergicno na duvan-sto je normalno ok.Kada sam rekao da ja nepusim u prostoriji gde su deca,ona mi je rekla da se ja isparavam i da moja odeca zdere nikotin i katran.Pomislih-boze,koliko me sramota,mislio sam da sam uz odredjene mane jedan prosecan tatica.Da neduzim pricu,nesto kasnije,posto sam se zadrzao u bolnicu,ugledah tu istu svraku kako pusi cigaretu kao da je poslednja u zivotu.Ostavicu duvan ali nikada necu razumeti savete dusebriznika.

Inače zaboravila sam da vam kažem...
pored svih malera... odemo juče, vidimo neke lepe burme, i čovek nam da 10% popusta(a ja na to tražim 15):mrgreen:... ja mu kažem da popriča sa gazdom i da mi sutra tj.danas javi...
Jutros me zove žena i kaže gazda je prihvatio... (a inače već smo kod njih dosta puta uzimali) i kaže mi neku prihvatljivu cenu...
Ja sva srećna kažem mm... on ode popodne da ostavi kaparu, tek će ovaj ipak nije ta cena, to je greška...:eek:

A juče odem da uzmem cvetiće za kićenje... i izaberem ja neke, kaže meni trgovkinja može za 4 dana, ok... ja prihvatim... tek će ti meni zvoni telefon za 15 min... zove ona, kaže:"Nema tih, ima sličnih ali nemaju oni u radnji, tek sl.nedelje..." ebote ni cvetiće ne mogu da kupim ko čovek...

Nemoj se nervirati!
Sve to ti je normalno u Srbiji.
Sta god da pokusas da zavrsis, ljudi nece dolaziti na vreme, nece se javljati, davace pogresne informacije, itd.. i nece trpeti nikakve prigovore oko toga. Provereno! :)
Zato opusteno... ;) za par godina ces se secati najvaznijeg cina ljubavi, vencanja, a ne nekih cvetica i sl :heart:

Pa,iznerviralo me bolje reci potreslo,to sto sam danas ostavio cerku u bolnicu(dete ima 3 god).Posto je jako mala i vezana za majku i zena je morala sa njom da ostane.Ja sam ostao sa starijom cerkicom i nju moram da vodim u vrtic od 7h30 min.Da ironija bude veca,ja radim od 6.Ah,da-ona glupaca od doktorke mi je dala jedan lep savet-da ostavim pusenje posto je moguce da je dete alergicno na duvan-sto je normalno ok.Kada sam rekao da ja nepusim u prostoriji gde su deca,ona mi je rekla da se ja isparavam i da moja odeca zdere nikotin i katran.Pomislih-boze,koliko me sramota,mislio sam da sam uz odredjene mane jedan prosecan tatica.Da neduzim pricu,nesto kasnije,posto sam se zadrzao u bolnicu,ugledah tu istu svraku kako pusi cigaretu kao da je poslednja u zivotu.Ostavicu duvan ali nikada necu razumeti savete dusebriznika.

Dobro me podseti...
Odoh da zdimim jednu posle doručka... baš sam krme...:rumenko:

Nemoj se nervirati!
Sve to ti je normalno u Srbiji.
Sta god da pokusas da zavrsis, ljudi nece dolaziti na vreme, nece se javljati, davace pogresne informacije, itd.. i nece trpeti nikakve prigovore oko toga. Provereno! :)
Zato opusteno... ;) za par godina ces se secati najvaznijeg cina ljubavi, vencanja, a ne nekih cvetica i sl :heart:

Znam da sam dosadna ali moram pisati... u RL niko neće više da me sluša...:mrgreen::lol:

Juče dođe ta devojka koju menjam... koja radi u firmi šurnajest godina... i ispiše mi uplatnicu da odem u banku i uplatim... odem ti ja tamo... tek će meni šalteruša, ne treba ti ova uplatnica već druga...:eek::roll:

Ne mogu da verujem da radiš godinama jedan te isti posao i ne znaš koja uplatnica za šta ide... stvarno...:roll:
Ali dobro... možda se zbunila... svima se to dešava...:neutral:

Znam da sam dosadna ali moram pisati... u RL niko neće više da me sluša...:mrgreen::lol:

Juče dođe ta devojka koju menjam... koja radi u firmi šurnajest godina... i ispiše mi uplatnicu da odem u banku i uplatim... odem ti ja tamo... tek će meni šalteruša, ne treba ti ova uplatnica već druga...:eek::roll:

Ne mogu da verujem da radiš godinama jedan te isti posao i ne znaš koja uplatnica za šta ide... stvarno...:roll:
Ali dobro... možda se zbunila... svima se to dešava...:neutral:

Nisi dosadna, i treba da pricas sta te muci :). Najgore je potiskivanje!
A mozda te je salterusa i zeznula...meni se desavalo da mi traje jedan papir, ja ga donesem. Kazu, ne treba taj, donesi drugi. Ja donesem drugi. A tada mi kazu da donesem onaj prvi. I tako u krug... :D.

Jedino je nezgodno kod tih stvari (i kod tih koje si opisala) to sto cak i kada se ne nerviras, izgubis ceo dan u ispravljanju tudjih gresaka i neodgovornosti.

1.Бахати службеници у СУП-у, који праве паузе за кафу кад им време није....а после се још издеравају на странке...:roll:
2. Чињеница да код нас техника још увек није узнапредовала толико да можеш да добијеш држављанство из оближњег села, него мораш лично да одеш по њега....:dash:
3. То што се службеници на шалтерима странкама обраћају са ТИ.:confused:

Back