Šta vas dovodi u stanje ludila?

Učim sebe, da me više ne dovodi ništa, u takvo "stanje", kada bi moglo da mi se izmakne tlo pod nogama. Videh ja šta to znači za mene. Sada samo okrenem glavu, i na samu primesu, takvih stvari, jer čuvam sebe. Nemam ja više zdravlje za to, takve i slične situacije. Sada mi je, pa ono...: ____________________ . (Linija). Za dobar deo stvari. I ljudi. To ste hteli - e, pa gledajte.

Kad me neko zbrzava, kad dugo čekam u redu, u Pošti, npr :dash: tamo je maratonsko čekanje :worth: , zatim moja tetka, moj opsednuti otac, počela i moja majka :roll: - valjda godine? , nervira me znatiželja bilo koje vrste, uplitanje u bilo čiju intimu, nevaspitani ljudi, prostaci, novopečeni snobići, tek iznikli majmunčići, matorci sa VIŠKOM znanja, senilni direktori, moja plata :evil: ....

Kada naučiš, da samo sebe najviše možeš i da izbaciš iz ravnoteže i da je u istu tu i vratiš, teškom mukom..."ludilo" u ponašanju ljudi oko tebe koji su stoka u najmanju ruku uz puno poštovanje za te plemenite životinje od kojih živimo i čije produkte koristimo u svakodnevnoj ishrani.. ti postane krajnje nevažno, irelevantno. Smešno u najmanju ruku. Ako ne i za žalenje. I ne dotiče te više. Ja vam najozbiljnije kažem.

Back