Sta Vama znaci ljubav?

GoodMorningNaturesTreasures-1.jpg

Madona 6:
Odakle ti avatar???
Ukraden od mene. To je donedavno bio moj avatar!

Mani avatar.. ovi romantici neznaju koliko si nikova promenila, i avatara.. :)
A svako je mogao da nadje taj avatar.. osim toga, ako ga nemas ti, neka ga neko drugi ima.. blago to polako..

zaimb:
ljubav se meri .kao sto je vec negde neko napisao
stepenom tvoje spremnosti da ucinis za nekog nesto ,a pri tom da zanemaris svoje interese
samo sto to obicno nije uzajamno,,,ili i ako jeste ,kada i ako prodje ljubav,onda su neki od nas skloni da pricaju kako ih
je taj drugi iskoristio
a u stvari oni bili spremni da to urade za tog drugog jer su imali osecanje ,,,koje nazivamo ljubav
..a ljubav je dosta toga
paznja,postenje,seks,zrtvovanje,,,

Vrlo lepo razmisljanje. :) slazem se stim.

^^AngelGabriel^^:
…Ljubav…
Na spomen riječi ljubav, sjetim se Tebe…
...........................
....................

Lepa pesma.

Odakle mi avatar?Ukraden od tebe?
Smeshno, nasla sam ga, ali da je od tebe kako kazesh ukraden, to nije tachno. Prvo, prvi put vidim tvoj nick, i ne vidim razlog tolike ljutnje.
Mogao je svako da nadje taj avatar kao i druge.
Uostalom vidim sad da ti nemash taj avatar, pa prema tome zashto toliko insistirash na tome, da isto pitanje postavljash na 2 teme i josh shaljesh poruku, odakle mi avatar, o Boze!
Toliko od mene, a na tebi je da li chesh se ljutiti zbog gluposti, nemam nameru vishe da ti odgovaram, i ovo je bilo previshe, pozzz:)

Prepoznajem svoj bivši avatar po gornjem belom polju jer sam ga tako isekla iz novina i skenirala na komp.

Mogla si da uzmeš sliku sa nekog drugog sajta, ali dobro...ne ljutim se...8)

Almsivi, ti koji si mi na p.p slao ljubavne pesme i tvrdio da si zaljubljen u mene "večnom kosmičkom ljubavlju", izgleda da si pogrešio. :mrgreen: Zaljubio si se u avatar a ne u mene. :mrgreen:
Tako ti je to kad odlepiš od silne romantike i boravka u virtuelnom svetu. :mrgreen:

Poslednja izmena:
@ Madonna, kod mene su sve slike na kompu iskljucene, i ja ih ukljucim jedino kada zelim da proverim
nesto. Prakticno i nisam znao koji je to avatar, dok nisam sad pogledao vasu svadju.

Ja sam bio, i jos uvek jesam zaljubljen u tvoje pesmice, a tvoje pesmice su ono sto je sustina tebe..
Dakle.. please, nemoj da me vredjas.. probaj se setiti sta je bilo u tvojim pesmicama..

Prepoznajem svoj bivši avatar po gornjem belom polju jer sam ga tako isekla iz novina i skenirala na komp.

Mogla si da uzmeš sliku sa nekog drugog sajta, ali dobro...ne ljutim se...8)

Almsivi, ti koji si mi na p.p slao ljubavne pesme i tvrdio da si zaljubljen u mene "večnom kosmičkom ljubavlju", izgleda da si pogrešio. :mrgreen: Zaljubio si se u avatar a ne u mene. :mrgreen:
Tako ti je to kad odlepiš od silne romantike i boravka u virtuelnom svetu. :mrgreen:

@Madona, ne bih ti ni odgovarala vishe u vezi avatara, da ovo nije za rubriku-Verovali ili ne-
Dakle, juche sam kupila chasopis "Glorija", uz chasopis dodatak IN, na strani75-oj, je reklama-SPRING SUMMER 08 RANG SHOP, devojka obuchena u zelenoj majici i zutoj suknjici.
Mnogo mi se dopao ceo komplet, a posebno njeno lice, sa sve maramom, jer volim marame, esharpe, turbane da nosim, i uradila isto shto i ti, skenirala, jer sam pozelela bash takav avatar.
Sama si videla poshto si to isto uradila, da je najbolja opcija bila da se iseche i malo bele pozadine.
Vidish da sluchajnosti mogu da se dese.Vec sam ti pisala da mi tvoj nick uopshte nije bio poznat, ne secam se da si pisala na romantici, mozda greshim, ali ti si pogreshila kad si odmah napisala da sam ti "ukrala' avatar.
Toliko, za mene je
pricha" oko ovog zavrshena:rolleyes::bye:

Ohh da,slazhem se....VOLIM STRASNO I SMEJEM SE GLASNO ;) :heart::kiss::heart:[/QUOTE
ČIJA JE ONO ZVIJEZDA

Cija je ono zvijezda
ljepsa nego danica
ono je moja zvijezda
sto mi lezi kraj srca

Ja cekam mrak, mjesecinu
ja cekam finu nocnu paucinu
ja poznam korake
ripa, rapa, rap
kad cujem cipele
cinge, cange, cang
odlazis, dolazis
ko da ne vidis, ej

Ti gasis sve sijalice
i palis samo zvijezde smijalice
a kad se upale
ripa, rapa, rap
kao da zavzvone
cinge, cange, cang

Sve su na nebu
samo jedna ne
evo je kraj mene

Ja poznam korake
ripa, rapa, rap
kad cujem cipele
cinge, cange, cang
odlazis, dolazis
ko da ne vidis, ej

Ti gasis sve sijalice
i palis samo zvijezde smijalice
a kad se upale
ripa, rapa, rap
kao da zavzvone
cinge, cange, cang

Sve su na nebu
samo jedna ne
evo je kraj mene

........I pevamo:D:heart::D

*****LJUBAV*****HM....

Dali ste se ikada pitali što je to zapravo ljubav...hm..naravno možemo je protumačiti na više načina...kada se zaljubimo u nekog i volimo ga,a ljubav nam nije uzvračena...to se nemože nazvati ljubav...mnogo ljudi je sretno u ljubavi a još više njih nesretno...ZAŠTO??svaki čovijek ima pravo bit sretan u ljubavi..i svatko zaslužuje bit ljubljen i voljen..mi živimo za ljubav..neki od nas žive za ljubav..iako smo premladi...patimo i tugujemo..i sve bi dali da nas neko voli...onaj tko je voljen taj je i sretan i nitko mu nemože pokvariti tu sreću..a onaj tko nije voljen taj je nesretan..LJUBAV JE NEŠTO NAJLJEPŠE NA SVIJETU..I NESMIJEMO DOPUSTITI DA PATIMO..JAR SVAKOG OD NAS NEGDJE ČEKA NAŠA VELIKA LJUBAV..KOJA ĆE NAS VOLJETI......

Poslednja izmena:
Svaki covek tezi da nekome daruje ljubav. Patnja i nezadovoljstvo proisticu iz neuspelog pokusaja da
se ljubav daruje. Ljubav je takva da sto je vise dajes, to je vise imas, i sretniji si.

A zbog cega ne mozemo dati nekom ljubav? Ima mnogo razloga, najcesci su, strah da cemo biti povredjeni,
ili da nam nece biti uzvraceno.. ili udaljenost fizicki ili mislima, od voljene osobe.

Lepe su slikice koje ste stavili, i reci. :)

Postoji sigurno neko
Ko me jednom ubio
A zatim otišao
Na vrhovima prstiju
Ne narušivši svoj savršeni ples

Zaboravio me položiti na krevet
I ostavio me da stojim
Svezana čvrsto
Na putu
Sa srcem zarobljenim kao i prije
S očima nalik
Na njihov odraz u vodi još čist

Zaboravio izbrisati ljepotu svijeta
Oko mene
Zaboravio sklopit moje oči gladne
I dopustio im tu pustu strast

43rd_street_man.jpg

ruza1ol7.jpg

Ono što je najlepše na iskrenoj i dubokoj ljubavi na kojoj je sve lepo,
to je da u odnosu prema onome koga volimo nijedna naša mana ne dolazi
do izraza. Mnogo šta što je zlo u nama izcezava, a ono što je dobro
ustostrucuje se.
Andric

Moja neka filozofija jeste da bi zivot bio kompletan mora da funkcionise na cetiri nivoa : na telesnom , emocionalnom , razumskom , duhovnom nivou .
Slicno je i sa ljubavlju . Oni koji isklucivo nju dozivljavaju na telesnom nivou postaju seksualno optereceni robovi , oni na emocionalnom neuroticne i suicidne osobe , one na razumskom tehnokrate i roboti , one na duhovnom funtamentalisti i demagozi .
Ukoliko uspemo da se pronadjemo medju ova cetiri elementa i budemo umereni mislim da i prava ljubav nam nece problem .

Poslednja izmena:

Back