Sta vama donosi razmisljanje o lepom?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.469
Sve ce postati lepo ako mislimo o lepom.Mislim o lepom,mislim o lepom,mislim kad ono:
567255

Slikala sam kao pokazatelj sta se tada desilo.Eksplozija,delovi,delici svuda.Prvi put,mnogo toga bas loseg isto a nastavlja se.

Kada to razmisljanje o lepom postaje zaista lepo nemam ideju te zato otvaram temu.

iskreno, ne mislim da će sve postati lepo ako osoba razmišlja o lepom ili ima onaj pozitivan stav o svemu,
ali velika je verovatnoća da će sve biti sranye, ako razmišlja da se sve loše ((8
potiskivanje, anuliranje, trpanje pod persijski tepih- donosi isti problem kao crno posmatranje sadašnjeg trenutka.
Ključno je nešto drugo.

ima istine u tome da kakve su ti misli, takav ti je i zivot
niko ne kaze da to podrazumeva zivot bez problema u idealnim uslovima negde na karibima
nego da od nas zavisi na koji nacin cemo da resavamo ono sto zivot ispred nas baci kao prepreku
i nije dovoljno samo reci - mislim o lepom, nego to treba uraditi iskreno iz srca
jer to pucanje stvari ispred nas je posledica nagomilane negativne energije u nama
koliko puta nam se samo desilo da besno pritisnemo prekidac od sijalice i da ona eksplodira i pregori
covek nije ni svestan snage energije koju ima u sebi

ima istine u tome da kakve su ti misli, takav ti je i zivot
niko ne kaze da to podrazumeva zivot bez problema u idealnim uslovima negde na karibima
nego da od nas zavisi na koji nacin cemo da resavamo ono sto zivot ispred nas baci kao prepreku
i nije dovoljno samo reci - mislim o lepom, nego to treba uraditi iskreno iz srca
jer to pucanje stvari ispred nas je posledica nagomilane negativne energije u nama
koliko puta nam se samo desilo da besno pritisnemo prekidac od sijalice i da ona eksplodira i pregori
covek nije ni svestan snage energije koju ima u sebi
iskreno, češće će pregoreti ljudi nego sijalice, matematički.

Zauz je otvorila temu, a da nam nije u uvodnom postu saopštila koja joj je to po redu na novoj verziji foruma. Osećam se pomalo tužno, kao kad neko vreme u određeno doba dana ili na određenom mestu vidaš simpatiju koju nikad nisi ni upoznao niti znaš bilo šta drugo o njoj, osim toga da je tu i tada uvek možeš videti... i onda jednog dana nje samo više nema.

Ja kad razmišljam o nečemu lepom uglavnom maštam i odmaram se
Nekad samo uživam pušeći u trpezariji gledam ambijent i tad mi je lepo
Volim da razmišljam da lepo izgledam lepo se obučem šta ću da kupim šta ćemo da sredimo gde ćemo da idemo šta ćemo seksi pojesti
Hedonista sam ali srcem
To ne znači da nisam vredna i da čekam da mi stvari padnu s neba
Meni i ne padaju ali nema veze dobro je i ovako
Porodica i prijatelji mi daju snagu
Mnogo sam počela da cenim prijatelje otkako mi je majka umrla

imam u dvoristu zajednicki deo baste sa ortakom sa kojim delim kucu, koji je granicni za njegov i nas plac
tu sam sa njegovim ocem odnegovala ogroman grm orlove kandze i jos nekog cveca koji opojno mirisu
negovali smo godinama
i onda on dodje i sa svoje strane prospe korisceno ulje od motora
i ono prodre do korena i sprzi sve sto smo gajili do sada
pre toga ga godinama molim da sa te povrsine skloni bure u koje odlaze to ulje, a pored kojeg mu se uvek prospe neka kolicina
najradije bih mu se najebalamilemajke i pozvala inspekciju jer hemijski otpad rasipa na nedozvoljen nacin
i sta sam onda uradila?
mala budala ce da bude nadrndana i da gleda kako da napravi stetu tek posle toga
jutros sam lepo sastavila nerve, pozvala njega i njegovu zenu na kafu
caskali smo o svemu i svacemu i pitala ga na kraju kad je hteo da podje - cekaj malo samo da te pitam..da li mozda na neki nacin ugrozavam i rusim neki tvoj ritam, raspored, zivot
ne, otkud ti to
ok, ajde molim te da resimo pitanje ovog parcenceta zemlje i ulja koje je unistilo sve..umesto da uzivamo u mirisu cveca, sad mozemo samo da gledamo u ove osusene grane za koje bog te pita da li ce sledece godine posle zime ako padne veliki sneg i spere zemlju da se oporave
izvini molim te, evo sklonicu to bure..ciga koji skulja taj otpad je verovatno prosuo..jebacumumater

i tako
oboje su obecali da ce da zamene i sloj zemlje koja je upila to ulje, ja sam rekla da me pozovu da hocu da im pomognem i tako smo se rastali lepo raspolozeni
a mogla i sam i djonom na djon
al gde bi nas to dovelo

Zauz je otvorila temu, a da nam nije u uvodnom postu saopštila koja joj je to po redu na novoj verziji foruma. Osećam se pomalo tužno, kao kad neko vreme u određeno doba dana ili na određenom mestu vidaš simpatiju koju nikad nisi ni upoznao niti znaš bilo šta drugo o njoj, osim toga da je tu i tada uvek možeš videti... i onda jednog dana nje samo više nema.

mene vise cudi da nije pomenula 40+ godina i jednu nogu u grobu u istoj recenici. :rotf:

признај да си проверавао је л четврта или пета

Back