Šta vam znači zaključani profil na Krstarici ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kliknem na ono što je trenutno najčitanije, tj. komentarisano. Kada mi je dosadno pokušam na nekakve teme za zezanje, ali je tamo uvijek interno ptičije društvo, koje vrlo brzo učini da se osjećam kao uljez.
ja te kilometarske teme izbegavam,.. one koje dopru do 4.-te strane su mi OK,.. tu(pretpostavljam) nije svaka budala ( a ima nas,.. sad i ja malo u množini), pisala.

Meni ti nikako ne deluješ kao uljez i ja se tako nigde ne osećam,..
Ono za zabavu, pišem da bih se ja zabavio (ima onaj vic o Lali u javnoj kući - primenjiv je).
Ti mi dejstvuješ baš pozitivno,..
A u ozbiljnijim temama, mešam se samo tamo gde vladam gradivom - ne prepisujem neka umna mišljenja,.. citate navodim iz zabave,..

Sve su teme za zezanje, neke manje, neke više.

Mislim da je pitanje za ovaj pe-de-faj (popularno za pdf ili podforum :) ) , ali ne marim i ako nije. Prebacite.

Na svim mrežama, na ovakvima naročito, gde je zabava glavna Suština bitisanjam najzanimljiviji su ljudi - barem meni.
O svim temama koje se ovde pokrenu se mogu naći bolji izvori na Netu, ali upoznavati ljude je kao "večito novi i nepoznati svetovi" (što bi lepo reko Antić).
Daklem, molim za objašnjenje zašto zaključavate svoje naloge (profile) ovde ?
ko jos dolazi u 2025 na krstu da se druzi i stice prijatelje? :eek:

ja te kilometarske teme izbegavam,.. one koje dopru do 4.-te strane su mi OK,.. tu(pretpostavljam) nije svaka budala ( a ima nas,.. sad i ja malo u množini), pisala.

Meni ti nikako ne deluješ kao uljez i ja se tako nigde ne osećam,..
Ono za zabavu, pišem da bih se ja zabavio (ima onaj vic o Lali u javnoj kući - primenjiv je).
Ti mi dejstvuješ baš pozitivno,..
A u ozbiljnijim temama, mešam se samo tamo gde vladam gradivom - ne prepisujem neka umna mišljenja,.. citate navodim iz zabave,..

Sve su teme za zezanje, neke manje, neke više.
Ja se miješam i na te ozbiljnije teme, ne zato što sam politički pismena ili dobro informisana, već smatram da mogu da iskažem svoje mišljenje narodnim jezikom i raspoloženjem.

kako to misliš - dobro informisana ?
sad ću i ja ti kliknem na profil :rotf:

auuu, politićarka ?
pa je li to za žene ? taj pedefaj ?
Kulinarstvo, Uređenje doma ? ... ?
Kakvo kulinarstvo, uređivanje koje-čega?! Ja sam se toga izigrala i nikada nisam izvojevala pobjedu. Tu si vječiti gubitnik. Dobro spremljen ručak i počišćena kuća je znak uzalud potrošenog života.

Kakvo kulinarstvo, uređivanje koje-čega?! Ja sam se toga izigrala i nikada nisam izvojevala pobjedu. Tu si vječiti gubitnik. Dobro spremljen ručak i počišćena kuća je znak uzalud potrošenog života.
malo ozbiljno: Nema zaludno potrošenog života,.. Ukusi su različiti, svako je živeo (živi) kako je hteo ili morao,.. ali više hteo,..
jer da je hteo drugačije (moći znači hteti) mogao je,

ja najviše gledam statistiku na profilima ,..
Pogledajte prilog 1714204

a vi ?
E,odoh bas da vidim moju statistiku.😂
Iskreno receno,od kako se nekad davno registrovah ne obracam paznju na neke tehnicke detalje foruma tipa otkljucavanje i slicno.
Ne znam ni sta tacno znaci zakljucan...ne mogu se pregledati neciji postovi ili sta?
Ne druzim se sa forumasima odavno,ponekad razmijenimo neki pp veoma rijetko,ne pamtim vecinu forumasa,ne opterecujem se forumom i forumasima,jednostavno receno.🙂
Proslo me to davno.

Back